Chrome Pointer

Min uppdaterade logga!

   Då det väl lossnade så lossnade det direkt! Jag samlade på mig exempel på loggor på en moodboard i ett par dagar och sen då jag insåg vad jag ville göra med texten så var resten en självklarhet och allt blev så enkelt. Min älskade enhörning är densamma som alltid, men manen har efter ungefär fyra år äntligen växt ut ;)
 
   Det kommer dröja ett tag innan jag helt och hållet övergått till den här loggan. Det är förstås viktigt att man känner igen sig från tidigare eftersom det blir en invänjningsperiod där den gamla loggan syns på många bilder, och det är ännu en stor anledning till att den är så lik den gamla (utöver att jag älskar den gamla loggan). Denna version är mycket lättare att använda på olika sätt - kanske en dag till och med på merch...? Själv började jag tagga till på PopSockets då designen började ta form i mitt huvud... Jag har flera olika varianter av loggan, och ni kommer få se mer av dem framöver! Tanken är att den huvudsakligen ska användas i vitt, som ni just nu ser på bloggens header.
 
   Vad tycker ni, känns den lagom mycket "Esme"? 
 
 
   För er som fortfarande undrar om varför jag bestämde mig för att byta logga beror det på följande:
  • Efter ungefär fyra år med min kära logga har jag växt så mycket i mitt eget varumärke att jag kände att jag behövde vidareutveckla den för att den skulle fungera för mig.
  • Jag har länge funderat på hur man kan ta steget ut till merch. Dels för att det är en spännande gren att utforska och dels för att jag gärna och med stolthet visar upp mitt varumärke i takt med att det växer. Min gamla logga hade inte fungerat på det sättet, utan jag behövda utveckla något som var mycket tryckvänligare för att kunna ta de första stegen åt det hållet.
  • Jag kände att det var svårt att använda mig av min logga i vissa sammanhang. Min nya version av loggan fungerar mycket bättre för att jag ska kunna märka mitt material och för att det ska vara tydligt att det tillhör mig.
 
   I övrigt får jag önska er en trevlig fredag medan jag drar iväg till jobbet för en intensiv och effektiv dag!


Sumr

Hej! Tänkte bara fråga om du kommer att göra en review på boken om ödesryttarna som kommer släppas snart? (Av Helena Dahlgren)

Svar: Är inte helt säker på om jag ska säga så mycket om saken. Har nog lite annat som berör den att nämna först...
Esmeralda Silverforce

Eva Bunnyland

Åh, fin ^^

Sandra

Lite för grå för min smak men bra jobbat annars!

Kendra Hawkson

Tycker den är jättefin! Stilren och tar inte över allt för mycket :)

Minna Moonchild

Tycker loggan fick sig ett lyft!
Enkel och tydlig men inte platt och tråkig.
Är så roligt och otroligt inspirerande att följa hur du utvecklas både som gamer, bloggare och youtuber.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.