Chrome Pointer

Lyckan!

   På min förra dator fungerade Horse Life 2, ett av mina favoritspel att fota bilder i, inte särskilt bra. Tror ni inte det funkar nu?! Så himla roligt! Jag satt och spelade under någon timme i fredags, men nu behöver jag hålla mig lite, hehe. Eftersom det faktiskt går att spela ordentligt nu kan man ju dra igenom det på video... dock är det på sina ställen oerhört långtråkigt, så jag kommer testa ett nytt koncept då det ska spelas in på video. Jösses så mycket spel jag har att spela just nu, haha xP Nu har jag iaf bestämt till 110% att det första spelet jag påbörjar efter flytten blir Abzû så det äntligen får synas lite.
 
   Tidigt dressyrpass på en svart arabhingst i Horse Life 2


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.