Chrome Pointer

Kor! Kor! Och... mer kor

   Jag har ju varit rätt frånkopplad från bloggen sedan årsskiftet, så jag ligger efter med extremt mycket här... samma sak gäller iofs i SSO, där jag just nu har typ fem (!) opåbörjade uppdragskedjor på Esme, vilket aldrig hänt förr, haha. Tiden till att spela är nämligen typ obefintlig just nu, då jag bara vill spela under dagtid på grund av ljuset i spelet. Tur att man vet allt som händer ändå ;)
 
   För några veckor sedan uppdaterades iaf korna i Star Stable! Inte en dag för tidigt. Som ni säkert vet vid det här laget är jag barnsligt förtjust i grafiska uppdateringar och vill helst byta ut alltalltallt för att det ska matcha SSO's uppdaterade grafikstil, haha.
 
   Esme, Pintoaraben Lucifer och en odöpt liten räv möter en ko
 
   Jag älskar korna! Jösses vad de förtjänade en uppdatering, och de matchar verkligen spelets senaste hästar i kvalité. Har ni tänkt på att den helt bruna kon påminner om Mamma Mu? Vet inte om det var meningen, men alla nya kofärger är superfina. IRL ser jag på kor med skräckblandad förtjusning - jag är ju alltid djurfantast, men jag är ovan vid kor och tycker inte de är helt lätta att läsa av. Att stå och krama på en kossa som stoppat huvudet genom eltrådarna på staketet borta på familjens landställe though, sånt är mys ♥ (någon granne har typ två kor och två hästar och de går tillsammans i en hage haha)
 
   Kossa på vift
 
   Vad tyckte ni om korna? Både modell- och färgmässigt (och kanske även animationsmässigt?)


Lilly Underwood

Det roligaste med kor är att de är så galet nyfikna. Ska titta på ALLT, haha. Lite intetsägande i kroppsspråket annars som du säger.. men de flesta är snälla! :) Var en del runt mjölkkor när jag växte upp, var så mysigt med kalvarna! Blev i alla fall väldigt glad när de fick sig ett lyft i grafiken i SSO.

Minna Silverhill

Jag tycker korna är sjukt jäkla söta, kunde inte sluta titta på dem när de lunkade omkring med sin bukiga mage haha. De är otroligt snygga också, med animationer som gör att de ser så mycket mer levande ut. Spelet behövde verkligen en uppdatering på korna och jag blev i alla fall inte besviken när den kom ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.