Chrome Pointer

Jurassic World The Game

   Jag älskar spel, men jag föredrar PC före alla andra konsoler. (Okej jag älskar mitt Nintendo 3DS till döds också, men det finns inte jättemånga titlar som tilltalar mig på den) Därmed är det rätt sällan ett spel på en annan konsol, ens på mobil, men nu är det just ett mobilspel jag blivit fullkomligt besatt av. Jag laddade först ner det på mobilen för att testa, men telefonen överhettades något galet så jag drog ner spelet till datorn via Bluestacks istället. (Jag ska ägna ett eget inlägg åt Bluestacks btw, don't worry) Nu spelar jag alltså ett mobilspel på datorn och även om det inte är direkt anpassat för det så är jag nog inne i spelet för att inte bry mig, haha.
 
   KOLLA PÅ MIN TRICERATOPS HAN ÄR SÅ FIN JDSJGKFSGJH
 
   Ni vet såna där klassiska managementspel där man typ bygger djurparker och liknande? Yup, det är ett sånt. I Jurassic World The Game som är mitt senaste beroende bygger du dinosauriepark. Och det BORDE inte vara så roligt, men det är det. Det är inte bara parkbygge, utan det är dinosauriefighter också där man går in i ett turnbased stridsläge. Just den delen gillar jag inte lika mycket, menmen. Sen är ju spelet PROPPAT av lootboxes också. För er som missat hela lootbox-debatten från i höstas är det helt enkelt ett pack du köper där det kan finnas vad som helst i; antingen får du någon riktigt fin belöning (vilket händer i typ 1% av fallen) eller så får du bara skräp (övriga 99%). Självklart lockar spelet med massa "rabatter" ("kolla det här packet kostar vanligtvis 500kr men nu får du det för 50" - men det finns förstås aldrig tillgängligt för fullt pris, utan de lurar bara kunden att tro att det är en jättebra deal), men det här är verkligen gambling och jag avråder alla från att köpa sådana pack. Om lootboxes blir olönsamt för spelföretagen måste de återgå till en businessmodell som tillåter kunden att veta vad man betalar för (om de nu inte hittar på något annat aspuckat, skulle inte förvåna någon).
   Sorry, tillbaka till ämnet. DET ÄR SÅ ROLIGT! Och jag hatar lootboxes, men ungefär var sjätte timme låser man upp en gratis lootbox som ger helt ok föremål och ibland även dinosaurier. Jag är väl van vid hur företaget Ludia sköter sina appar eftersom jag spelat deras How To Train Your Dragon-app Rise of Berk i några år, så det har varit superlätt att komma in i den här appen som är exakt samma grej fast med dinosaurier istället för drakar.
 
   Det jag nog tycker är roligast är att man kan utveckla sina dinosaurier i flera steg. Då man först kläcker et dinosaurieägg får du en dino som ser ut typ så som man föreställer sig att en dinosaurie såg ut, men i takt med att man matar dem och sedan utvecklar dem får de färger som är helt crazy bananas plus en massa extra coola features. Titta bara på de fyra stegen jag fått fram på min Triceratops!
 
 
 
 
 
   Hur kul?! Jag har verkligen lite för roligt med det här och öppnar upp det typ lika ofta som jag kollar mobilen bara för att samla på mig allt som går att samla på och för att levla upp mina dinosaurier. Fram till att jag var typ tolv var min stora dröm att bli paleontolog och gräva fram dinosaurieskelett och jag är fortfarande lite väl förtjust i de här stora ödlorna, hehe.
 
   Jag rekommenderar absolut det här spelet, men jag rekommenderar INTE att man betalar för någonting i spelet. Stötta inte en spelekonomi som är skadlig för oss som spelare!
 
   (Btw, i juni kommer ett zoo management-spel med Jurassic World på PC!!! Jag måste ju hålla lite i mina pengar nu inför flytten men annars hade jag förhandsbokat det på två röda, haha. Det kommer på Steam!)


Lilly Underwood

Men OFTA :D Visste inte om det här spelet. Älskade dinosaurier när jag var liten, ville också bli paleontolog. Blir fortfarande glad när andra pratar om dinosaurier :')

Jamie Starroad

Jag har också Bluestacks! Det är lite laggigt men jättebra grej!

Lova Winterside

Spelade detta när det precis kommit ut, vilket var ett bra tag sedan, men man kanske ska ta och ladda ner det igen. Kommer ihåg att det var rätt underhållande :)

Josefiin

OMG älskar JWTG har spelat i 2 och ett halvt år!! men är bara i level 71 xD. Du kan få gratis saker om du går in på Thegamingbeavers Jurassic World the game videos. (på YT) Men det är inte på alla dom, kanske bara på dom 100 senaste <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.