Chrome Pointer

#JorvikKallar

   Det här inlägget är inte sponsrat eller ens i samarbete med Star Stable - jag vill bara lyfta upp de influencers som besökte företaget under förra veckan.
 
   I fredags var det, som jag tidigare nämnt lite kort, ett bokreleasemingel på SSOHQ. Ett antal influencers inom SSO-communityt var inbjudna för att få ta del av den nya boken Ödesryttarna: Jorvik Kallar. De som var där har nu haft helgen på sig att börja prata lite om upplevelsen och nu har både Kim och Rose lagt ut vloggar om kvällen, medan ni kan läsa blogginlägg om det hos Cecilia (och hos Rose också). Kim tävlar även ut ett exemplar av boken i sin vlogg, så det kanske ni inte vill missa?
 
   På Instagram kan ni hitta alla inlägg om kvällen under taggen #JorvikKallar!
 
 
 
 
   Jag har självklart läst ut boken (jag plöjer böcker fortare än Ms Drake hinner avskeda GED-gubbar) och är redan sjukt irriterad över att det inte finns mer än, haha. Kan aldrig få nog av böcker! Jag har inte kunnat njuta av en hästbok på många år, men det här var den överlägset bästa jag läst troligen någonsin. Det brukar vara svårt för hästböcker att hävda sig... Jag kommer prata med om det en annan dag though :)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.