Chrome Pointer

Jorvik Kallar

   Boken, myten, legenden - den är här. Om ni trodde att ni kände till historien om hur de fyra Ödesryttarna möttes kommer er värld ställas på ända. Det här är den sanna historien om hur Lisa, Linda, Anne och Alex tillsammans blev Ödesryttarna och räddade Jorvik två år innan Star Stable Onlines start. Glöm de gamla spelen; det här är vad det borde ha varit från början.
   Jag fick läsa boken som den såg ut DÅ för ett antal månader sedan. Igår fick jag äntligen den färdiga boken i handen och nu är det dags för läsning. Det här har varit en LÅNG arbetsprocess och jag är väldigt glad och tacksam över att ha blivit ombedd att vara med på ett hörn i form av expert på Jorviks legender.
 
   Jorvik Kallar är namnet på den nya boken som är den första i en trilogi. Den går redan nu att förhandsboka på Adlibris och den släpps onsdagen den 2 maj.
 
 
 

13 years ago I got a PC game called Starshine Legacy in my tiny hands. It’s been a long journey through more than 10 games, several comic books and many, many new friends. Now it’s time for the book I would have loved as a little child and I’m sure I’ll love it even more now when I’ve had this world within my heart for so many years. The passion going on with the development is insane and I’m so happy to take part of this every single day ❤️ #JorvikKallar #SSO #StarStable #StarStableOnline #HorseGame

Ett inlägg delat av ✨Esmeralda "Esme" Silverforce✨ (@gamingbyesme) 27 Apr 2018 kl. 9:42 PDT

 
    Igår var det releasemingel på SSO HQ för svenska influencers och ambassadörer inom vårt community. Alla som var där blev ombedda att använda taggen #JorvikKallar på sociala medier, så håll koll!


Lilly Underwood

Så pepp! Ska boka typ nuuu!

Genevieve Ravenstone

Har precis förhandsbeställt boken. Måste verkligen läsa den. Minns när man fick serietidningar från Pollux som handlade om Ödesryttarna, så mycket nostalgi!

Klaudia Liondotter

Är det värt att köpa även om man är expert på StarShine Legacy? Förstår jag det rätt med att det är en helt annan historia?

Svar: Man kommer absolut känna igen sig från spelen, men historien har ett helt annat flyt och vissa händelser har ändrats. Man bör se boken som den "sanna" versionen av vad som hände då Ödesryttarna möttes.
Esmeralda Silverforce

Alva birchlok

Hej Esme du är den bästa you tubern jag vet.
Men jag har en liten fråga:jag bor i stivs gård men
Senast jag logga in bodde jag i moorland och jag har inte gett ut min e-post till någon .Är det en bugg?
Kanske lite felstavat men hoppas att du förstår

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.