Chrome Pointer

Jag saknar julbyn

   Jag tyckte så sjukt mycket om Star Stables julby i vintras. Jag är ju som ni vet inget fan av vinter i spel, jag tycker lätt det ser trist ut med snö, så jag var så himla glad över att Jorvik såg ut som vanligt och att man kunde resa iväg om man ville ha snö runt sig.
   Just nu saknar jag dessutom byn. Den var så himla fin och det där loppet man fick tävla i var helt fantastiskt imo, haha. Det var väl kanske en liten hint mot Regnbågsracet (som jag inte hunnit testa med Esme än, waaaah) eftersom lite nya features dök upp - och det är väl bra att spelet utvecklas även i de mest grundläggande funktionerna.
 
   Vad tänker ni om julbyn nu i efterhand? Är det en plats ni saknar eller kan ni leva utan den?
 
   Esme och Dragonite inspekterar Leveransnissen Gruggel


Minna Moonchild

Åh, julbyn... Jag tyckte den var så vacker och satte verkligen fart på julstämningen i mitt lilla Grinch-hjärta.
Saknar den väldigt mycket och hoppas den kommer tillbaka igen. <3

tiffany bluewood

Julbyn var fin men det är nog inget jag saknar massor. min julkänsla försvann helt när vi inte fick snö på jorvik och inte fick göra juluppdragen som man gjort varje år. var tråkigt att vi inte fick göra annat än samma saker varje dag för att kunna köpa saker i grottan :/ hoppas på snö på jorvik i år och de gamla härliga juluppdragen i sgb :)

Delfina

Jag kan definitivt leva utan den, men håller med om att den var fin. Den gav inte rätt julkänsla för min del.
Jag hoppas fortfarande på snö några veckor i spelet nästa år och att vi ska få juluppdrag som liknar de gamla <3

Kendra Hawkson

Julbyn var jättefin och ett mysigt tillskott i spelet men jag saknade snön i övriga Jorvik. Jag fick inte alls samma julkänsla som vid tidigare år pga utebliven snö. Vi får sällan en vit jul där jag bor så när det blir snö i spelet så stiger julkänslan rejält! Jag hoppas att dom lägger in snö framöver utöver julbyn :D

Lilly Underwood

Jag tyckte julbyn var otroligt fin, men hade ändå velat haft snö i resten av Jorvik. Den hade ju kunnat stanna enbart genom December eller så i och med att den inte uppskattades av alla pga lagg eller så, men ska inte klaga :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.