Chrome Pointer

Iväg igen

   Nu reser jag bort för sista gången innan det är dags att flytta... Det är nu mindre än fyra veckor tills jag får nycklarna till min lägenhet ♥
   Som vanligt kan ni följa mig på @GamingByEsme på Instagram under helgen! Är tillbaka igen om några dagar. Vet att jag är otroligt dålig på att uppdatera just nu, men det kommer bli lite bättre då jag är flyttad och allt... :)
 
   Btw är i morgon sista dagen att delta i tävlingen jag håller i samarbete med Star Stable där man kan vinna 1000 Star Coins. Länk till den har ni HÄR!
 
   Bild från Esme och Ashs första besök i Pandoria


Savannah Lightninglord

Hej Esme!

Jag bara undrar: Vad tycker du om de nya chattbannarna (eller vad det heter på svenska😂)?

Svar: De är välbehövliga och till stor hjälp, även fast det kommer dröja innan de fungerar exakt som de ska eftersom det är så många språk att korrigera. Jag tycker det är ett stort steg i rätt riktning för Star Stable.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.