Chrome Pointer

IIIIIH SÅ FIN!

   Första ridturen på den nya pållen
 
   Andalusiern Remus funkar lika bra som Lusitanon Remus istället. Asså vilken skillnad det blev, jag ska visa bilder från hästbytet då jag pallar redigera dem. Jag har inte ridit på en av de gamla Frieser/Andalusiermodellerna på JÄTTELÄNGE och det var verkligen skumt att ta ut den gamla Andalusiern en sista gång. Jag tycker verkligen att det här spelet går mot rätt riktning - cartoony med små hintar av realism. Älskar den här hästen! Samlingen går mer mot den akademiska skolan än den engelska, men det ger också en lite mer naturlig rörelse. Piaffer i engelsk dressyr känns ofta stressiga numera, med ben som flänger åt olika håll. Vet inte om det beror på att man avlar upp hästar som står så högt i blod? Jag är ju dressyrtant själv men vissa delar av dagens ridsport tror jag är sunda att ifrågasätta bara för att ha en fortsatt hållbar sport med hästar som faktiskt fortfarande är ridbara trots att de är explosiva.
 
   Ni får hemskt gärna dela med er av vilken häst ni gillade bäst - men hörni alla Potterheads, DEN NYA HARRY POTTER-APPEN HAR SLÄPPTS NU SÅ JAG KOMMER INTE IN HÄR IDAG IGEN AAAAAAAH


Linnea G

Hej Esme! Du har väl inte missat den nya Harry Potter appen? Den är så fantastisk! Jag vet ju att du inte har tid nu riktigt och att du ska flytta och så men vore jätte roligt om du filmade spelet på video när du har tid i framtiden! 💖

Alice

Omg Esme vilket hus är du i själv är jag hufflepuff!!
💛🖤

Svar: Gryffindor, alltid!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.