Chrome Pointer

Hej då Remus, och hej Remus!

   I onsdags kom ju Lusitanon, och då tog jag också min sista sväng i Star Stable på Andalusiern Remus. Den här typen av häst har aldrig varit min favorit i spelet - jag minns faktiskt att jag var jättebesviken då Andalusiern kom till spelet eftersom den såg exakt likadan ut som Frieserhästen men utan hovskägg. Sen har hästen liksom växt lite i mina ögon och jag köpte på mig en Frieser, nån sporthäst samt en Andalusier, men jag bytte med glädje upp både mina äldre Mandrake och Porthos till nya hästar i samma färg så fort som tillfället gavs och jag tänker inte invänta dagen Andalusiern uppdateras för att se om det möjligen kommer en i en färg jag vill ha, haha. Det var nu verkligen dags för en uppdatering!
 
 
   Jag kände ju redan direkt då jag vandrat ut ur stallet att det var ett smart beslut, haha. De här gamla hästarna funkade jättebra för Star Stable som det var DÅ, men de funkar inte NU. Jag hade nog aldrig använt den här hästen igen ändå.
 
   "Nu är det dags, kompis!"
 
 
   Esme och den nyinköpta Lusitanon tog sig en sista look på gamlingen innan det var dags för honom att fortsätta sina glada dagar någon annanstans. Tack för den här tiden kompis, nu är det dags för en ny pålle att följa i dina hovspår!
 
   Jag har faktiskt ett par pållar till som jag är inne på att uppdatera. Jag kommer nämna det lite mer framöer, för jag behöver nog er hjälp för att bestämma mig...


Lilly Underwood

Ja alltså, i och med att Lusitanon är så lik Andalusiern att det dröjde länge innan den ens fick ses som en egen ras gör ju att jag absolut inte skulle bli besviken ifall det aldrig blir en uppdaterad Andalusier, om jag ska vara helt ärlig. Skulle vara roligare att koncentrera energin på lite mer annorlunda hästraser så som Fjordingen (AAAH!) och Tinkerhästen. Blir dock glad vilket som ;D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.