Chrome Pointer

Harry Potter: Hogwarts Mystery

 
   DUDES APPEN ÄR HÄR!!! Asså jag spelar ju egentligen inte många mobilspel (det kommer faktiskt ett inlägg om det senare idag som jag skrev innan den här appen släpptes), men nu är den nya Harry Potter-appen Hogwarts Mystery ute. Jag spelade ett bra tag igår, hehe... Vilket otroligt vackert spel! Är så himla taggad på att ta mig vidare i det. VIll inte säga för mycket än eftersom jag (misstänker) att jag fortfarande är väldigt tidigt in i spelet, men det här är SÅ lovande!
 
   Visst har väl ni också börjat spela nu?
 
 


Signe

Älskar spelet! Det är så roligt. Dock så tar energin slut ofta vilket är tråkigt.

Lily Underwood

Vill gärna, men min Iphone 5 ville inte ta spelet såvida jag inte uppdaterar och grejar. Ska ändå köpa ny telefon snart så väntar lite med det xD Visst har du en 6:a? Är du nöjd med den?

Svar: Jag har en 6 privat och en 6S+ genom jobbet. Tycker båda är jättebra och skulle helst uppdatera min privata till en 6S om mitt abonnemang tillät... (vill bara byta för att den nu är så pass gammal att batteriet tar stryk så himla lätt)
Esmeralda Silverforce

Alva Lionrock

Whaaaaaaat?!! Hur kunde jag missa det??! Måste ha!!!

Ebba

Jag + 3 av mina kompisar började körat i dag, vi älskar det!

Vivien Misttower

Jag älskar det! Hittade det faktiskt när jag fick sån himla lust helt plötsligt att kolla om din serie av Fenixorden-spelet, och kom på "hmm, skulle det inte komma ett app-spel?" Och så gick jag in och kollade och det hade släppts! Älskar verkligen miljön, den påminner om det PC-spelet. Och karaktärsdesignen påminner om Sims!

Hanna Broen

Hej, vet inte om denna kommer fram pga har ingen bloggadress men "Harry Potter spelet" kostar det något i själva spelet? Liksom typ 30 kr för att göra klart hela spelet? Du är suuuuper duktig och har sett hela och alla dina walktrough's!!!!

//Hanna

Svar: Det är som de flesta mobilspel, du kan betala för att komma igenom det fortare.
Esmeralda Silverforce

Amanda

Jag började spela det idag! Det verkar så himla roligt och kan inte heller vänta med att komma vidare in i spelet och se vad som händer :D

Vilket elevhem tillhör du? Själv är jag Hufflepuff :)

Svar: Gryffindor, alltid!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.