Chrome Pointer

Speltips - Glass Masquerade

   Jag är en sån där människa som ogillar pussel - men jag ÄLSKAR pusselspel. Särskilt spelet Glassez! 2 från Wellgames är ett sånt där spel som jag spenderat skrämmande många timmar framför. Då jag hittade spelet Glass Masquerade på Steam visste jag på knappt två sekunder att jag skulle avguda spelet - och jag hade rätt!
 
   En av spelets menyer, där du väljer ditt nästa resmål
 
   Glass Masquerade är ett pusselspel som illustrerar din "resa" över världen genom vackra klockor med mosaikverk inspirerade från landet du för tillfället befinner dig i. Det finns sammanlagt 26 pussel och mitt enda klagomål med hela spelet är att det inte fanns fler.
   Vissa pussel är riktigt svåra, andra är mycket lättare. Varje gång du startar en ny mosaik får du några pusselbitar som du väldigt lätt kan pricka in, och sen kan du genom deras vägledning peta in resterande pusselbitar. Det här är MYCKET svårare än det låter - du kan bland annat inte se färgen på en pusselbit förrän du klickar på den.
 
   Frankrikes mosaik, knappt halvfärdig. Pusselbitarna är inte helt lätta att peta in!
 
   Pusslen går på tid, och jag brukar oftast bli stressad av sånt. Så även här, men det går att göra om pusslen på nytt efter att man är klar så det går alltid att förbättra sin tid. Det är klart lättare att göra pusslen en andra gång, särskilt eftersom det kan vara lättare att minnas var svåra bitar skulle ligga någonstans. Jag hade så sjukt roligt med det här spelet, som jag klarade av helt och hållet på ungefär tre timmar, och eftersom ett gratis DLC innehållandes ett extra pussel lades till vid nyår hoppas jag på att det kan komma fler pussel i framtiden. Jag skulle LÄTT betala mer för fler pussel!
 
   "Ocean", mosaiken från Australien
 
   Spelet går att köpa på Steam för ca 50 kr, Jag köpte det för nedsatt pris, minns inte riktigt för hur mycket. Det var en helt klart värd spelupplevelse och det var värt varje krona! Jag rekommenderar absolut det här spelet till alla pusselfantaster - och soundtracket är också jättehärligt. Om ni är intresserade kan ni läsa mer genom att klicka HÄR!
 
   "Vikings", mosaiken från Sverige


Minna Moonchild

Oh, jag ÄLSKAR pusselspel - stort tack för tipset!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.