Chrome Pointer

Fy skam

   Genom åren har jag ju sett hur många fula 3D-hästar som helst i spelvärlden, men den här från Sherlock Holmes: The Devil's Daughter är lätt en av de fulaste jag sett på senare år...
 
   Om man jämför hästen här med resten av grafiken i hela spelet ser det ut som en dåligt gjord staty med ett maskineri i sig...   
 
Är inte det lite tragiskt då man jämför med hur Sherlock ser ut?
 
   Sherlock Holmes inne i Baker Street 221B


Eva Bunnyland

Oj haha! Allt ser så realistiskt ut och så kommer fulaste hästen genom tiderna mitt i alltihop...

Dasha Coldhall

Oj, ja haha! Det är verkligen tragiskt att allt annat är så fint och sen kommer hästen...

Lilly Underwood

Ja det där var den konstigaste anatomin på hals jag någonsin sett xD

Elin

Fulaste hästarna av alla måste ändå vara de i Assassin's creed 3. De var inte vackra i de tidigare spelen heller men jösses vad de var illa gjorda i trean. Man tycker ju ändå att modellerarna och animatörerna borde ha ordentliga referenser när de skapar dem.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.