Chrome Pointer

Ett projekt som troligen pågår forever

   Esme och Ash
 
   Jag har ett litet "Passion Project" som jag misstänker kommer pågå typ för evigt. Det är att göra om några gamla redigeringar jag gjort genom tiderna så att jag inte behöver skämmas ögonen ur mig då jag tittar på dem, haha. Vissa är ju upp till fem år gamla och är verkligen inte alls roliga att bli påmind om, heh... Så det tänkte jag försöka råda bot på. De jag särskilt är inne på är exteriörbilderna jag under en lång period alltid gjorde för att "välkomna" alla nya hästar jag köpte. Några av dem är helt hemska - javisst har Melody en exteriör som är typisk för en Quarterhäst, men jag hade kunnat göra bilden så mycket mer smickrande för rasen. Några är jag sjukt nöjd med, som typ Charizard och Knightley, men andra som jag var nöjd med för stunden, typ alla andra (haha) vill jag bara göra om. Ash står först på tur, för han förtjänar det. han har ju ändå hängt med på mina jorvikiska äventyr under mer än sex år...
 
   Vi får se hur långt jag kommer med det här. Bara att hitta tiden att sätta igång är ju inte det lättaste som finns, haha...
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.