Chrome Pointer

Det börjar närma sig!

   Igår fick jag någon galen inspirationssläng och hade på knappt en timme kommit på ett nytt concept för logga... Same same but different. Det är verkligen något man känner igen sig i. Nu är det bara dags att iterera, iterera och iterera - skapa så många olika versioner som möjligt av conceptet tills jag känner att det är rätt. Eller så kanske jag gör något ännu mer drastiskt. Känns redan jättebra, det kommer bli så sjukt snyggt!
 
   Gällande Star Stable har ju nu JoJo Siwa kommit in i spelet. Jag är mest taggad på de sjukt snygga nya dansmovesen i discot! De vi hade innan var ju långt från dåliga heller, så jag hoppas att det slutar med att det blir någon rejäl kombo av dem inne i discot.
   Sen tycker jag det är kul att discot är igång så mycket just nu! Jag har alltid gillat idén av discot, men jag ogillar att vara bunden till specifika tider då jag spelar spel och det är SÄLLAN jag prickar in att faktiskt ta mig dit under öppettiderna. Musiken just nu är ju lite roligare än det där sju år gamla dunka-dunkat man är van vid också, tycker jag x) Ni som sett mina videor då jag råkat spela in samtidigt som discot är igång har säkert märkt hur lättirriterad jag är över den vanliga discomusiken som för mig mest låter som något som försöker spränga mina öron.
   I Siwanatorz-butiken finns det nu två nya rosetter, en för träns och en för svans till ens häst. De är EPISKA! Skulle sjukt gärna ha dem i typ en miljon färger, jag älskar rosetterna i spelet. Om ni inte hann hitta rosetter förra veckan för att lämna till Saffi och Selma så gör det ingen skillnad nu, för det går att köpa alla föremål billigt i deras butik.
 
   Jag hade tänkt nämna alla JoJo-grejer i en video, men det får nog vänta till nästa helg. Mitt inspelningsschema är just nu obefintligt emellan flyttplaner, packning och allt annat man hittar på. Nästa helg kommer jag dock ha nästan två dagar för mig själv, får bunkra upp på nya grejer då... ^^'
 
   Esme och den fortfarande namnlösa nordsvensken ute på Mistfall-äventyr


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.