Chrome Pointer

Bluestacks

   Bluestacks är typ en virtuell Androidtelefon som du kan ha på datorn. Där har ni min långa, komplicerade förklaring, haha. Det är gratis och allt och yadda yadda.
 
   Okej, Bluestacks är alltså ett gratis program som du sedan kan ta hem appar igenom. Jag har laddat hem en drös som jag vill spela igenom på video - då behöver jag inte trassla med att koppla telefonen till datorn. Blaze t ex, min nya nordsvensk, spelade jag med via Bluestacks. Det enda jag inte lyckats med på Star Stable Horses är att lista ut om det går att fota med kamerafunktionen och få bilderna sparade någonstans... Men det är alltså så jag gjorde då jag spelade in min senaste appvideo, jag spelade helt enkelt appen på datorn och kunde därmed spela in allt material direkt. Jättepraktiskt och jättekul!
   Allt material ni ser från appen i nedanstående video är alltså inspelat i Bluestacks, på datorn. Inga telefoner inblandade!
 
 
   Jag spelar ju som jag berättade häromdagen Jurassic World the Game, och trots att jag påbörjade spelandet av det på min mobil spelar jag det nu enbart genom Bluestacks. Telefonen överhettades och det var inte värt det. Det är just nu det enda spelet jag spelar dagligen på Bluestacks, men jag kommer starta igång lite fler grejer då jag kan börja spela in videor igen. (Eller ja, jag började spela in nytt redan igår, men nu menar jag då jag har tiden att sitta och spela in nya spelserier haha - kommer ske då jag har flyttat!) Det enda negativa är att Fraps inte fungerar med Bluestacks, så jag måste använda mig av OBS istället. Det är ju inget fel med OBS, men ni vet väl hur det är då man helst vill använda Photoshop men är fast med Paint... (haha skämt åsido, OBS är jättebra men jag föredrar Fraps)
   Jag tror att jag kommer ha jättekul med Bluestacks! Längtar verkligen efter att komma igång med videor igen nu... Liksom få in i system att spela in något ett par dagar i veckan. Ska bli sjukt roligt!
 
   Den här bilden från Jurassic World The Game är förstås också tagen genom Bluestacks!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.