Chrome Pointer

Back in the game

   Förutom att ha gjort en massa trista IRL-grejer idag har jag hunnit med att spela in lite nya videor, varav den första kommer ut i morgon. Jag ska fortsätta med några inspelningar nu (inte i SSO förstås, jag tål ju inte kvällsljuset) och eftersom jag spelar in lite nytt även nästa helg kan jag nog snart återgå till mitt gamla videoschema. Måste lösa praktiska frågor som bredband osv i nya lägenheten...
 
   Häromdagen upptäckte jag att "Zoo Tycoon 3", som egentligen bara heter Zoo Tycoon och bara funnits på Xbox, släpptes till PC i vintras. Jag har ju visserligen hört att spelet suger, men jag var liksom så illa tvungen att köpa det... min plånbok gråter just nu, men jag har velat testa det där spelet i nästan fem år, haha. Det är vackert och rätt enkelt i sandboxläget, men det har verkligen inte samma charm som de tidigare spelen. Mer om det senare dock, för spelet ska, naturligtvis, spelas in på video på något sätt. Exakt hur vågar jag inte uttala mig om...
 
   Det var typ det jag hade att komma med denna lördag. Tillbaka till videoinspelningar och flyttpackande!
 
   Esme och Raina


Jenny

Hej!
Ett tips om du vill ha ett Zoo spel att spela så hittade jag Wildlife Park 2 och 3 för ett tag sedan i Steam. Ganska fint Zoo spel med sandlådeläge och Scenarios. :)

Svar: Har spelat WL2 förr, men har inte lyckats starta igång det på mina senaste två datorer. Nummer 3 tyckte jag var så fult så jag ville inte testa, heh
Esmeralda Silverforce

Jenny

Haha! Ja jag tyckte också det innan jag faktiskt spelade det, men det är ju väldigt likt WL2! :) Skall bli kul att se dig spela Zoo Tycoon 3! :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.