Chrome Pointer

Asana, det är bra grejer

   Jag tror att jag nämnde att jag börjat använda mig av Asana för ett tag sedan? Det är ett tool där man kan planera arbetsuppgifter och checka av allt man gör efterhand. Jag började använda det dels för att jag tyckte det var svårt då jag fått använda det i arbetsuppgifter tidigare, dels för att jag behövde få någon slags överblick över mina sociala medier - i synnerhet YouTube där jag verkligen vill kunna hålla ett rullande schema av videor.
   Jag tycker fortfarande att Asana är lite knepigt, men det värsta är att sätta upp de projekt man behöver. Jag har gjort mallar för olika videoserier för att göra jobbet lite lättare, och nu efter mycket förberedelser kan jag se hela min kalender med alla projekt för att se vad jag hade tänkt släppa när. Förhoppningsvis kommer det leda till mer tydlighet för er som följer mig på YouTube eftersom det kommer bli lättare för mig att hålla koll på allt material så att videorna kommer med mycket jämnare intervaller! :)
   Om ni har något speciellt projekt ni vill strukturera upp lite vill jag ändå rekommendera Asana! Tycker mer och mer om det, även fast det finns delar jag tycker är trassliga.
 
   Idag är det halvdag eftersom det är röd dag i morgon. Jag är typ klar med allt jobb för idag eftersom jag varit igång sedan tidigt. Som jag nämnt tidigare har jag en fullsmockad vecka framför mig, bland annat med flytt. Waaaah...
 
   Hogwartsexpressen från Harry Potter: Hogwarts Mystery


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.