Chrome Pointer

Woah!

   Det hände så otroligt mycket i spelet idag, men jag har fullspäckat schema så jag måste ta tillfället i akt och göra rätt mycket annat idag. Jag ska försöka skriva om det så snart jag kan, men så länge...
 
 


Iris Highgarden

--Spoler Alert-- Har du inte läst moln över Silverglade läs inte denna kommentar
May/Mayas nya utseende är väldigt likt Maya Dew. Tror du att de är samma person?

Filipa

(Till Iris) Jag tror det är samma person, Maya och Maya Dew, jag tror tillochmed att de gjorde om henne för att hon kommer spela en viktig roll i något uppdrag framöver (kanske är det snart dags att få veta mer om dem mystiska Dew, hoppas hoppas hoppas!) Sen behövdes det ju en ny stallflicka (ehe, den gamla var ju lite... märklig, hällde hinkar över sig och så 🙄😂), men jag tror inte att de skulle lägga ner så mycket tid på en så pass "obetydlig" person om hon inte var "viktig". Älskar hennes nya utseende, skulle älska att få hennes fräknar eller hår 😍 Ha det jättebra ❤️

Iris Highgarden

Till Filipa förresten har StarStable faktiskt begräftat att de är samma person!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.