Chrome Pointer

Woah!

   Det hände så otroligt mycket i spelet idag, men jag har fullspäckat schema så jag måste ta tillfället i akt och göra rätt mycket annat idag. Jag ska försöka skriva om det så snart jag kan, men så länge...
 
 


Iris Highgarden

--Spoler Alert-- Har du inte läst moln över Silverglade läs inte denna kommentar
May/Mayas nya utseende är väldigt likt Maya Dew. Tror du att de är samma person?

Filipa

(Till Iris) Jag tror det är samma person, Maya och Maya Dew, jag tror tillochmed att de gjorde om henne för att hon kommer spela en viktig roll i något uppdrag framöver (kanske är det snart dags att få veta mer om dem mystiska Dew, hoppas hoppas hoppas!) Sen behövdes det ju en ny stallflicka (ehe, den gamla var ju lite... märklig, hällde hinkar över sig och så 🙄😂), men jag tror inte att de skulle lägga ner så mycket tid på en så pass "obetydlig" person om hon inte var "viktig". Älskar hennes nya utseende, skulle älska att få hennes fräknar eller hår 😍 Ha det jättebra ❤️

Iris Highgarden

Till Filipa förresten har StarStable faktiskt begräftat att de är samma person!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.