Chrome Pointer

Vi vet vad som händer i morgon...

  Bild saxad från SSO's Facebook
 
   Igår bekräftade SSO på sina sociala medier att det kommer hästar i morgon! De flesta har gissat på att det höger till vänster är en Frieser/Sportfrieser, Hannoveranare och Mustang och jag håller med i den gissningen. Det finns ju en cremello/perlinofärgad Mustang men ingen skimmel, är det en sådan som kommer nu? Hästen i mitten ser ut att vara brun med sin mörka mule och mörka topp på huvudet (är säkert mörk pannlugg), och det ser ut att vara en snygg brun färg! Tycker jag, åtminstone. Vi har inte så jättemånga bruna hästar i spelet faktiskt, så det blir kul! Den sista hästen tycks ha ljusa fötter... så det känns som en Sportfrieser. Tänk om det är en remake på svarta Sportfriesern med strimbläs och vita kotor? Jag tror jag skriker om det är så!
 
  Håller ni med eller tror ni det är några andra hästar?
 


Eva Bunnyland

Ojsan! Jag har inte Facebook så jag har inte sett det här, men roligt ju!
Är sjuk så det skulle bli jättekul om det kom någon riktigt fin häst imorgon som jag kan köpa. Fast jag köper den bara om jag verkligen ÄLSKAR den. Haha, hade inte ens koll på att det är uppdatering imorgon...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.