Chrome Pointer

Vi vet vad som händer i morgon...

  Bild saxad från SSO's Facebook
 
   Igår bekräftade SSO på sina sociala medier att det kommer hästar i morgon! De flesta har gissat på att det höger till vänster är en Frieser/Sportfrieser, Hannoveranare och Mustang och jag håller med i den gissningen. Det finns ju en cremello/perlinofärgad Mustang men ingen skimmel, är det en sådan som kommer nu? Hästen i mitten ser ut att vara brun med sin mörka mule och mörka topp på huvudet (är säkert mörk pannlugg), och det ser ut att vara en snygg brun färg! Tycker jag, åtminstone. Vi har inte så jättemånga bruna hästar i spelet faktiskt, så det blir kul! Den sista hästen tycks ha ljusa fötter... så det känns som en Sportfrieser. Tänk om det är en remake på svarta Sportfriesern med strimbläs och vita kotor? Jag tror jag skriker om det är så!
 
  Håller ni med eller tror ni det är några andra hästar?
 


Eva Bunnyland

Ojsan! Jag har inte Facebook så jag har inte sett det här, men roligt ju!
Är sjuk så det skulle bli jättekul om det kom någon riktigt fin häst imorgon som jag kan köpa. Fast jag köper den bara om jag verkligen ÄLSKAR den. Haha, hade inte ens koll på att det är uppdatering imorgon...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.