Chrome Pointer

Star Stable kommer till Comic Con!

   I torsdags gick SSO ut med att de kommer finnas på Comic Con Stockholm med en monter! Det blir alltså deras första event i Sverige sedan det på Tekniska Museet i våras. På Comic Con kommer det delas ut goodiebags och den nya serietidningen Moln över Silverglade komer säljas, men det "varnas" också om att det är i begränsad upplaga så man är inte garanterad att det finns grejer kvar hela helgen.
 
   Jag har alltid varit fascinerad av conceptet med Comic Con, men jag har aldrig besökt någon variant av det. Jag fick faktiskt en gratis biljett förra året, men den gällde bara för fredagen och jag hade så galet mycket att göra på jobbet så det var ju bara att glömma, haha... I år kommer jag å andra sidan vara där alla tre dagarna som planeringen ser ut nu! Ska bli riktigt spännande, känns som att det är en miljö som passar mig ^^
 
   Ni kan läsa mer om tider och biljetter genom att klicka HÄR!
 
   Bild från SSO's svenska Facebook-sida


Alice

Gud vad roligt!!! Jag vill absolut komma! Det skulle vara roligt, men jag kan inte den helgen:( Aja, din nya video:Tjo Soulriders! Asså Så kul!:) Du är bäst! Hoppas du får en trevlig helg!💗

Sigrid Winterdotter

Jag vill gå, men (: min kropp vill inte :) Har varit sjuk till och från de senaste veckorna...

Amanda Rainwood

Tror jag och syrran kikar förbi på fredagen, får se om vi springer på varandra! :D Om jag ens vågar gå fram och säga hej är ju dock en annan femma.. haha. Kommer du dit som privatperson den här gången eller hänger du på SSO-teamet?

Svar: Jag hänger med teamet! Kom förbi och säg hej :D
Esmeralda Silverforce

Claire

Åh vad roligt det låter! Jag kommer inte kunna gå :(
Btw, det är väl inte deras första event sedan det i våras, förra sommaren hade de ju ett event (har glömt vad det hette, de åkte runt i världen och träffade spelare) i Stockholm? Aja, det är lätt att glömma bort :)

Svar: Precis - därför är det här det första sedan i våras. Det är det andra sedan Inferno Online.
Esmeralda Silverforce

Alva Lionrock

Ha så kul alla som ska dit:) Själv kommer jag nog inte iväg nåt:/

Iris Highgarden

Vilken tur att jag redan bokat biljetter, ännu en anledning att komma dit! (Kommer främst för Cobie Schmulders)

Elin

Tjöt rakt ut på jobbet när jag såg att Star Stable kommer delta i år, haha! Lär dyka upp på fredagen, hoppas att det är ordentligt med grejer som händer i år då det varit lite tomt de senaste åren.

Natalie Skyland

Ska verkligen försöka gå i år, ville så gärna gå på comic con förra året men det blev aldrig av. Nu har jag ännu en anledning att komma iväg :D

Tove Queenfield

Jag kommer komma med mina vänner, har dragit in dem att cosplaya med mig, jag ska vara Lisa, och Så kommer de andra vara Anne och Linda

Tove Queenfield

Var är det någonstans i stan?

Tove Queenfield

förstod nu att det var i kista

Tindra Queenpie

Kommer dem vara där på söndag också? Vill jätte gärna träffa dem, men ska till grönan :(

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.