Chrome Pointer

Sjukstuga

   Idag är jag feberfri, men jag har dragit på mig en öroninflammation (får det vartenda gång jag blir pyttelite förkyld) och halsen gör fortfarande ont så jag tog en sjukdag och ligger bara hemma och slöar. Jag tror jag tagit ut typ fem sjukdagar någonsin under de två år jag varit ute i arbetslivet?! Känns jättekonstigt, haha. I vanliga fall brukar jag jobba hemifrån då jag är sjuk, men idag pallade jag inte med det.
 
   Jag har inte riktigt haft ork att sitta vid datorn i helgen, men istället har jag spelat Nintendo 3DS för att underhålla mig. Jag hade faktiskt inte spelat ut Pokémon Sun trots att jag haft det sedan det lanserades förra hösten, så jag tog mig i kragen och gjorde det nu. Jag spelade dock ut Moon väldigt fort, så jag visste hur slutet skulle utspela sig och det var nog anledningen till att jag inte gjort klart det förut, haha. Pokémon Sun & Moon är riktigt bra spel, men jag tycker att det slog så otroligt fel med de scener som lades in för att man skulle känna sig som en del av världen genom att se så mycket av spelet som att det vore en film. Jättebra idé imo, men scenerna var ofta så långa att jag helt tappade tålamodet och slutade bry mig om vad som hände, jag ville bara komma vidare. Det absolut värsta tycker jag är då man ska fånga Tapu Koko efter att ha blivit League Champion för första gången, för först har du ingen chans att spara spelet efter vinsten, sen måste du sitta igenom en enormt låg scen, sen ska du fånga en freaking Legendary och sen ska du sitta igenom ännu en superlång scen - sen blir det ny dag, du sitter igenom ännu en jättelång scen, ser alla end credits och SEN sparas spelet till slut. Man hinner ju bli knäpp på den tiden! Det enda man vill är ju att spara spelet så man inte förlorar sina stora framgångar...
   Nu är iaf den persen över och jag ska se hur långt jag orkar komma genom end game idag.
 
   Btw, om ni är lite nyfikna på att se hur Sun & Moon ser ut (för jag vet att de flesta av er här inte har ett särskilt stort Pokémonintresse utan mest är här för Star Stable (tänka sig)) så har ni här nedan trailern som släpptes två månader innan spelet kom ut i november förra året!
 


Alice

Hoppas du blir bättre snart Esme! Krya på dig. Ett förslag till video: Pennys alla hästar i spelet! Det skulle jag vilja se!😊💖

Filipa

Bort, förkylning, bort! Krya på dig Esme ❤️

Lilly Underwood

Hellre sjuk nu än Comic Con-helgen, i alla fall xD Drick ingefära om du gillar (eller är okej med) det, gör susen när det gäller förkylning. Jag brukar käka en rå vitlöksklyfta men det är kanske lite överkurs för många..

Har också förslag på ett inlägg (eller video, för den delen). Topp fem miljöer du skulle vilja se i SSO i framtiden! Skulle vara intressant :D

Krya på dig nu!

Svar: Helt rätt, ingen tid för sjukdom i helgen! Och tack så mycket för videotipset!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.