Chrome Pointer

Så mycket vilja, så lite tid

   Jag vill göra ett tjugotal videor jag har idéer till, vill skapa bilder som jag gjort förr (redigeringar av mina hästar t ex då), vill uppdatera min bloggdesign och spela en herrans massa spel. Hur bra kommer det gå? Svindåligt rent ut sagt, haha. Just idag är det fredag och jag mår inte så bra, så jag jobbar hemifrån och positivt med det är att jag kan sprida ut arbete över dagen och varva det med korta stunder av annat roligt. Nästa helg åker jag itll gården där jag sommarjobbar och ska jobba lite med deras hemsida (och förhoppningsvis rida lite) så jag känner inte att det är någon stor vits att dra igång de största projekten. Tänk om varje dygn var typ dubbelt så långt, vad mycket man skulle hinna med x)
 
   Den här veckan har jag bott ensam, men till min stora sorg kommer resten av familjen hem i natt. Medan de har varit borta har jag hunnit med att göra grejer som att avsluta min videoserie genom Harry Potter & Fenixordern (de sista två avsnitten kommer upp på YouTube inom en inte allt för lång framtid) och nu börjar det bli läge att boka in en dag för att bygga min nya dator. Det enda jag inte har köpt än är operativsystem... Samtidigt har jag blivit inbjuden till ett par olika stall runt Stockholm (ett bara för att hänga och ett för att rida på en ponny mina chefer äger men som är uthyrd på vintrarna) och då ska man boka in såna grejer också. Hur hinner folk med att göra saker på kvällstid? Det finns så himla mycket att göra men så sjukt lite tid!
 
   Jag kan avsluta med att nämna att jag har nått över 480 prenumeranter på min nya engelska YouTube samtidigt som min svenska har uppnått 17.000. Och det ska firas! Jag kommer tillbaka med mer info snart, men det kommer bli någon slags tävling... ^^
 
   Esme och d'Artagnan






Alva Lionrock

Grattis till alla prenumenanter;D Spännande med en tävling, är nyfiken på vad den kommer att gå ut på!

Filipa

Vad roligt, grattis till alla prenumeranter! Känner igen mig såå väl i att önska att dygnet hade 48 timmar (minst! 😅😂) Ha det bra ❤️

Daisy Springwolf

Jag kan förstå att du har så mycket prenumeranter! Du är jättebra

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.