Chrome Pointer

På språng!

   Tidigt som bara den åker jag iväg med resväska och grejer och efter dagens äventyr på Comic Con tar jag pick och pack och flyttar för en vecka framåt. Ser såååå mycket fram emot att lägga mig i soffan framför Netflix med en fluffig liten kattunge i famnen ikväll! (Ser det redan framför mig - snälla lilla kattungen som säger "tjoho, en människa att sova på!" medan hennes "storasyster" blänger på mig och undrar vart hennes vanliga människor har tagit vägen x) )
 
   Först och främst ska jag till SSO-kontoret för att hjälpa till att släpa lite packning över till Comic Con. Jag lär precis som igår visa typ allt vi gör på min Instagram och det är fullt möjligt att både Matilda och GM Ylva kommer livestreama på sina konton precis som igår också!
 
   Esme och Aramis


Filipa

Vill också gosa med katter!!! Avundas dig så 😂❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.