Chrome Pointer

På språng!

   Tidigt som bara den åker jag iväg med resväska och grejer och efter dagens äventyr på Comic Con tar jag pick och pack och flyttar för en vecka framåt. Ser såååå mycket fram emot att lägga mig i soffan framför Netflix med en fluffig liten kattunge i famnen ikväll! (Ser det redan framför mig - snälla lilla kattungen som säger "tjoho, en människa att sova på!" medan hennes "storasyster" blänger på mig och undrar vart hennes vanliga människor har tagit vägen x) )
 
   Först och främst ska jag till SSO-kontoret för att hjälpa till att släpa lite packning över till Comic Con. Jag lär precis som igår visa typ allt vi gör på min Instagram och det är fullt möjligt att både Matilda och GM Ylva kommer livestreama på sina konton precis som igår också!
 
   Esme och Aramis


Filipa

Vill också gosa med katter!!! Avundas dig så 😂❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.