Chrome Pointer

Onsdagmorgon!

   Och jag är taggad på att se hästarna som kommer idag! Skulle vilja ha en till Hannoveranare, så jag är taggad på att se den bruna hästen från sneakpeeken...
 
   Idag tänker jag börja dagen med två videor från min nya YouTube-kanal! Jag kommer nämligen lägga upp alla SSO's soundtrack i videoform där för att kunna spela up dem på Jorvikipedia (man ska alltså kunna söka på ett soundtrack på Jorvikipedia och kunna lyssna på det direkt på Wikin), och därmed började jag med två av mina favoriter - Aideens harpa och Pandorias musik! Vad jag vet har Pandoria inget "officiellt" ljudspår, utan det här är inspelat direkt från spelet. Vi får väl se om SSO släpper en officiell version framöver!
 
 


Mathilda Andersson

Hej jag älskar dina videor jag vill ha fler videos men jag förstår att du inte hinner med allt på samma gång 🍭 Hej då ses

Filipa

Vad smart att man ska kunna lyssna direkt på Jorvikipedia! ❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.