Chrome Pointer

Onsdagmorgon!

   Och jag är taggad på att se hästarna som kommer idag! Skulle vilja ha en till Hannoveranare, så jag är taggad på att se den bruna hästen från sneakpeeken...
 
   Idag tänker jag börja dagen med två videor från min nya YouTube-kanal! Jag kommer nämligen lägga upp alla SSO's soundtrack i videoform där för att kunna spela up dem på Jorvikipedia (man ska alltså kunna söka på ett soundtrack på Jorvikipedia och kunna lyssna på det direkt på Wikin), och därmed började jag med två av mina favoriter - Aideens harpa och Pandorias musik! Vad jag vet har Pandoria inget "officiellt" ljudspår, utan det här är inspelat direkt från spelet. Vi får väl se om SSO släpper en officiell version framöver!
 
 


Mathilda Andersson

Hej jag älskar dina videor jag vill ha fler videos men jag förstår att du inte hinner med allt på samma gång 🍭 Hej då ses

Filipa

Vad smart att man ska kunna lyssna direkt på Jorvikipedia! ❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.