Chrome Pointer

Onsdag, nu kör vi!

   Det här är en sån onsdag då jag inte har den blekaste om vad som kan tänkas dyka upp i SSO's uppdatering. Inga hästar, för det kom förra veckan, men... kläder? Uppdrag? Vad tror ni?
 
   Jag och en kompis pratade igår om att testa att streama tillsammans, om vi skulle köra något på typ twitch där man ser bådas skärmar samtidigt och vi försöker hjälpa varandra genom ett spel. Låter svinkul tycker jag, så det är något vi ska fundera vidare på och kanske experimentera lite med för att se om vi kan lösa det. Om det blir som vi planerat kommer det bli hysteriskt roligt - ja, åtminstone för oss som båda två är rätt kassa på spel med stressmoment. Hoppas det blir något av det hela!
 
  Bild från Abzû


Alva Oakleaf

Hoppas verkligen på kläder & utrustning!! Vill ha matchande schabrak & lindor i fina höstfärger <3 Ellee nya uppdrag om Madison & Nightdust, gillar verkligen den uppdragsserien!

Madeliene

Superfin blogg! :)

Lilly Underwood

Kläder och utrustning är väl det enda som inte dykt upp på ett tag va? Tycker det är dags, men hoppas på ett litet uppdrag också. Spännande :D

Filipa

Skulle vara jättekul om du streamade med en kompis! ❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.