Chrome Pointer

Onsdag, nu kör vi!

   Det här är en sån onsdag då jag inte har den blekaste om vad som kan tänkas dyka upp i SSO's uppdatering. Inga hästar, för det kom förra veckan, men... kläder? Uppdrag? Vad tror ni?
 
   Jag och en kompis pratade igår om att testa att streama tillsammans, om vi skulle köra något på typ twitch där man ser bådas skärmar samtidigt och vi försöker hjälpa varandra genom ett spel. Låter svinkul tycker jag, så det är något vi ska fundera vidare på och kanske experimentera lite med för att se om vi kan lösa det. Om det blir som vi planerat kommer det bli hysteriskt roligt - ja, åtminstone för oss som båda två är rätt kassa på spel med stressmoment. Hoppas det blir något av det hela!
 
  Bild från Abzû


Alva Oakleaf

Hoppas verkligen på kläder & utrustning!! Vill ha matchande schabrak & lindor i fina höstfärger <3 Ellee nya uppdrag om Madison & Nightdust, gillar verkligen den uppdragsserien!

Madeliene

Superfin blogg! :)

Lilly Underwood

Kläder och utrustning är väl det enda som inte dykt upp på ett tag va? Tycker det är dags, men hoppas på ett litet uppdrag också. Spännande :D

Filipa

Skulle vara jättekul om du streamade med en kompis! ❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.