Chrome Pointer

Nya topplistor

    Ny video ute på min engelska YouTube! Det kommer bli så framöver att jag kommer posta två topplistor åt gången - en engelsk och en svensk. Man kommer alltså kunna välja vilket språk man vill se på, vilket lär passa de flesta rätt bra.
   Den här videon är lite kortare än sin svenska variant, men jag har också testat lite nya tekniker med den. Då jag får igång min nya dator kommer jag gå från Sony Vegas PRO 13 till Vegas Pro Edit 15, och jag misstänker att det kommer bli lite annorlunda att redigera dels för att jag hoppat över en version av programmet och dels för att det inte är samma utgivare. Det kommer bli spännande! Då kommer det bli lite mindre ändringar i alla mina videor eftersom jag startar på ny kula, men det ska bli riktigt skönt. Lite av en nystart med nytt material, passar utmärkt nu då jag faktiskt VET vad jag håller på med!
 
   Redan idag ska jag börja med nästa videoprojekt, men till dess...
 
 


Penelope ´´Penny´´ Firehill

nu blev du väl glad?

i dagens uppdatering kom det tre nya araber till Jorvik!

till min förvåning är dem alla tre skäckfärgade, men vad gör det när de är så himla söta?

helt otroliga, kommer såsmåningom köpa alla!

men asså; skäckfärgade araber! wow SSO, ni har verkligen överträffat er själva!

detta är en av mina drömhästar så jag blev naturligtvis väldigt imponerad och glad när jag såg dagens uppdatering!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.