Chrome Pointer

Någon blev lite äldre

   Jag gillade verkligen Leonardo som karaktär redan i Star Academy - jag vet inte riktigt varför, för han gjorde inte särskilt mycket, men han när nog en sån där karaktär som man bara gillar!
 
   Brittany och Leonardo i Star Academy
 
   Sen kom han slutligen till SSO, och man ser ju tydligt att det gått några år sedan SA! Han har gått från blond till gråhårig, men annars ser han rätt fräsch ut och jag älskar hans animationer x)
 
   Leonardo som han ser ut idag
 
   Det här gör ju återigen att man undrar lite över tidslinjen mellan SSL, SA, Star Stable och SSO. Som om man inte var förvirrad nog över syskonen Summers som alla ger olika dödsdatum för sin far (som enligt Courtney lever och mår alldeles utmärkt)...


Cecilia Gladefield

Ja klurigt det där! Undrar hur gamla ödesryttarna är? xD Det har ju gått några år sedan Starshine Legacy men hur många är frågan. Samt hur gamla var de i Ssl egentligen? xD Familjen Summers är verkligen en stor gåta..Hoppas verkligen på att vi får svar om pappan någon dag. Tänk om det blir någon stor plottwist att han är en hemlig spion som man känt sedan länge, tänk om han är rådsmannen eller t.o.m Avalon?:P Han kan ju oxå ha förändrats en del genom åren ^^'

Svar: Hahah det vore ju rätt intressant om han bantat ner sig och skaffat druidkåpa
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Kanske är det den ökade pandoriska energin som ändrat tidslinjen/rna

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.