Chrome Pointer

Moln över Silverglade

   I veckan släpptes SSO's första serietidning! Hela tidningen består av en enda serie och handlar om Alex under dagarna som leder upp till att man själv som spelare kommer till Moorland för första gången.
 
  Bild från spelets Instagram
 
   Jag har läst tidningen och tycker det är en fantastiskt fin serie! Blir lite glad i hjärtat över att hästarna ser bra ut på alla sätt också, det är väldigt ovanligt i serier med hästar. Det bygger upp jättefint till storyn som sedan fortsätter i spelet så denna prequel är verkligen läsvärd! I tidningens sista sidor avslöjas också våra Soul Riders nya utseenden - det har nämligen uppdaterats på nytt sedan Jorvik Gazette!
   Moln över Silverglade går att köpa runt om i Sverige nu (och enbart Sverige för stunden) och det bör gå att hitta den på de flesta ställen där man kan köpa serietidningar. Jag tror de kostar runt 99kr. Jag hoppas att så många som möjligt köper tidningen - ju fler som köper, desto större chans att vi får fler tidningar :D
 
    (Ni kan läsa en synopsis på Jorvikipedia, med jag råder er som sagt att stötta tidningen genom att köpa den!)


Filipa

Åh, vill verkligen ha 😂💗Får se om jag lyckas få tag på den... Finns det nån möjlighet att du kan visa bilderna på de omgjorda ödesryttarna, eftersom jag troligen inte kommer få tag på den förens jul, vet inte om du får med tanke på rättigheter, men om du får skulle det vara jättekul om du visade bara just det? 💗Framsidan var jättefin, hoppas vi får fler böcker/tidningar! 💗

emma

ja kommer typ säga åt mamma eller pappa att köpa den åt mej har inga pengar för till fältet

Amanda Rainwood

Köpte tidningen samma dag som jag fick reda på det, helt klart värt pengarna! (Och de kallades Ödesryttare i serien - hype!) Jag hoppas att detta betyder att gänget får sin makeover i spelet snart..

Lilly Underwood

Köpte några timmar efter att de postat på Instagram, så hype, otroligt kul grej och hoppas verkligen att det kommer fler i framtiden! :D

Noterade att Alex hade vitt hår i serien, även i nya modellen längre bak. Ska bli intressant att se om hon kommer få se ut så i framtiden.

Alva Lionrock

Jag köpte tidningen på ICA tidigare idag och reagerade på att det stod nr. 2 på baksidan. Menar de Jorvik Gazette som kom ut tidigare i år eller? Någon som vet?

Svar: Det finns ingen annan tidning i samma serie, men hjag har för mig att det är tidning nummer 2 om man ser till Egmonts julförsäljning? Det är ju Egmont som gett ut den.
Esmeralda Silverforce

Elin

Jag älskade den! Blev lite hoppfull att detta betyder att vi snart kanske får träffa familjen Dew, och att Maya i serien och stallflickan May/Maya kanske är samma person? Vore lite coolt om en person/familj vi undrat över så länge varit rätt under näsan på oss.

Svar: Wow, intressant teori!
Esmeralda Silverforce

Alyssa Shyfall

Köpte tidningen idag. Så värt köp. Älskade storyn och att man fick veta sånt som varit nämnt i spelet men som vi inte vet så mycket om. Hoppas verkligen att det kommer fler såna här tidningar med lite mer backstory.

Eva Bunnyland

Oooooh spännande! Kommer kanske köpa!

Siri Birchsong

Ååååh! Får sån nostalgichock, tänker på de där två SSL-tidningarna man fick genom Pollux för en massa år sedan. Jag älskade de serierna och var jättebesviken på att det bara kom två. Ska definitivt köpa den här även om jag egentligen inte har råd (fattig student, hehe).

Jennifer Purpleheart

Verkligen jättefin serietidning! Hoppas det kommer fler tidningar i framtiden.

Linnea Diamondfeather

Hej Esme! Jag älskar att se dig på halloween uppdraget med Usiku! Sjukt bra asså! Men du jag har letat på citygross, Maxi, ica och till och med ett ställe med en massa Marvel och Harry potter men inga serier:( Vet inte vart jag ska leta längre:(

Svar: SSO-teamet bör ha en lista på var serien säljs (det brukar gå till så), skriv till support och berätta var du bor/var din närmaste stora butik finns så kan de säkert berätta var den säljs!
Esmeralda Silverforce

Sigrid Masterbard

Hej! Jag har tittat på Ica men den finns inte där, jag vill verkligen ha den!!!!!
Tacksam för svar💗💗💗

/Sigrid Masterbard

Linnea Diamondfeather

Tack Esme! Ditt tips hjälpte verkligen!
#ThanksForTheHelp

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.