Chrome Pointer

Maya Dew har flyttat in

   Ni som läst serietidningen Moln över Silverglade vet att Alex där hittade en ny vän i form av Maya Dew. Maya Dew har nu också flyttat in i SSO - inte nog med att vår gamla May nu är ersatt av denna tjej, hon har även tagit över stallhjälpens hårda jobb! Troligtvis för att hjälpa sin familj att tjäna ihop pengar för att köpa tillbaka gamla gården...?
   Nya Maya är så otroligt fin, hon är verkligen vacker och jag älskar att hon alltid har med sig en nallebjörn i stallet! Med tanke på hur allt utvecklas i spelet - visst måste det komma en dag då våra karaktärer uppdateras lite? Åtminstone så de kan blinka? Hoppas verkligen det! Sen hoppas jag också på att vi får lära känna Maya bättre i SSO genom uppdrag.
 
   Maya har tyvärr alltid solen i ryggen under dagtid, så färgerna är rätt mörka. Men vilken galen skillnad det är sedan tidigare!
 
   Jag sprang in och ut ur hemstallet säkert trettio gånger för att trigga igång hennes olika animationer för att se hur de ser ut. Den sönderbuggade stallhjälpen är long gone, det ser så bra ut nu! Här är alla animationer jag har hittat - vet ni om jag har missat någon?
 
  Den här animationen är lite skum, hon står typ och pillar med ett finger i hötussen? x)
 
  Tur att Maya inte är höjdrädd! Undrar om hon läser samma bok som vår förra stallhjälp gjorde?
 
  Även Maya tar sig en tupplur...
 
   ...och jag hoppas att hon inte arbetar ihjäl sig, för hon ser trött ut även här! Jag tycker det är en så sjukt söt detalj att hon har med sig sin nallebjörn överallt!
 
   Den sista animationen jag hittade var på Maya som "kastar ut" en hink med vatten rakt ner i Glòins bädd. Lite konstigt det med x)


Filipa

Jag tror det är samma bok, det är säkert en bok som är lika gammal som stallet (som i och försig inte är så gammalt) som går i arv mellan stallflickorna och som de MÅSTE läsa 😂 Har inte sett om hon har några fler animationer, kör inte med stallhjälp (än, ska börja snart i och med att jag får tio hästar. Ser fram emot det, är rätt drygt att mata hästisarna 😅). Älskar hennes hår (och ögonbryn, och ansikte, och kläder och... men för att hålla oss till håret...), vill ha! Helst i blont eftersom det är min naturliga hårfärg och därför min karaktär har det, men ändå! Nya hår behövs, de gamla ser ju ut som stela kartongskivor som ”fladdrar” bakom oss... Näe, så illa är det inte, men jag skulle bli överlycklig om det kom nya hår-modeller. Än så länge är håren jag önskar mest Mayas och Thalias hår (förstår att Thalias blir svårt med ridhjälm, men tofsarna kanske kan sticka ut på sidan?) 😍 Ha det bra ❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.