Chrome Pointer

Maya Dew har flyttat in

   Ni som läst serietidningen Moln över Silverglade vet att Alex där hittade en ny vän i form av Maya Dew. Maya Dew har nu också flyttat in i SSO - inte nog med att vår gamla May nu är ersatt av denna tjej, hon har även tagit över stallhjälpens hårda jobb! Troligtvis för att hjälpa sin familj att tjäna ihop pengar för att köpa tillbaka gamla gården...?
   Nya Maya är så otroligt fin, hon är verkligen vacker och jag älskar att hon alltid har med sig en nallebjörn i stallet! Med tanke på hur allt utvecklas i spelet - visst måste det komma en dag då våra karaktärer uppdateras lite? Åtminstone så de kan blinka? Hoppas verkligen det! Sen hoppas jag också på att vi får lära känna Maya bättre i SSO genom uppdrag.
 
   Maya har tyvärr alltid solen i ryggen under dagtid, så färgerna är rätt mörka. Men vilken galen skillnad det är sedan tidigare!
 
   Jag sprang in och ut ur hemstallet säkert trettio gånger för att trigga igång hennes olika animationer för att se hur de ser ut. Den sönderbuggade stallhjälpen är long gone, det ser så bra ut nu! Här är alla animationer jag har hittat - vet ni om jag har missat någon?
 
  Den här animationen är lite skum, hon står typ och pillar med ett finger i hötussen? x)
 
  Tur att Maya inte är höjdrädd! Undrar om hon läser samma bok som vår förra stallhjälp gjorde?
 
  Även Maya tar sig en tupplur...
 
   ...och jag hoppas att hon inte arbetar ihjäl sig, för hon ser trött ut även här! Jag tycker det är en så sjukt söt detalj att hon har med sig sin nallebjörn överallt!
 
   Den sista animationen jag hittade var på Maya som "kastar ut" en hink med vatten rakt ner i Glòins bädd. Lite konstigt det med x)


Filipa

Jag tror det är samma bok, det är säkert en bok som är lika gammal som stallet (som i och försig inte är så gammalt) som går i arv mellan stallflickorna och som de MÅSTE läsa 😂 Har inte sett om hon har några fler animationer, kör inte med stallhjälp (än, ska börja snart i och med att jag får tio hästar. Ser fram emot det, är rätt drygt att mata hästisarna 😅). Älskar hennes hår (och ögonbryn, och ansikte, och kläder och... men för att hålla oss till håret...), vill ha! Helst i blont eftersom det är min naturliga hårfärg och därför min karaktär har det, men ändå! Nya hår behövs, de gamla ser ju ut som stela kartongskivor som ”fladdrar” bakom oss... Näe, så illa är det inte, men jag skulle bli överlycklig om det kom nya hår-modeller. Än så länge är håren jag önskar mest Mayas och Thalias hår (förstår att Thalias blir svårt med ridhjälm, men tofsarna kanske kan sticka ut på sidan?) 😍 Ha det bra ❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.