Chrome Pointer

Lite bakslag

   Då jag åkte hem från jobbet igår kväll fick jag mig en riktig ångestattack (älskar då det händer mitt i kollektivtrafiken, suck) så blogg och spel hann prioriteras bort. Vet inte om jag hinner spela idag, men den bruna Hannoveranaren som kom igår är typ drömhäst och den ska jag absolut köpa! Jag som brukar tycka bruna hästar är rätt tråkiga tyckte den var så himla cool, haha. Måste bara fundera på namn...
 
   Just nu sitter jag vid "min" laptop (egentligen jobbdator) som jag inte har några SSO-bilder på alls, men däremot kan jag tipsa om att jag börjat lägga upp sidor för SSO's soundtrack på Jorvikipedia! Det enda som är "klart" är de soundtrack som finns i Silverglade, men fler ska tillkomma. Jag har lite annat intressant inspelat som jag inte hunnit klippa än, men det kanske blir något för helgen!
 
   Jag hoppas hinna kika in här senare då jag hunnit komma in i spelet och fått se de nya hästarna - tagg!


Filipa

Åh, så hemskt! Självklart ska ditt välmående prioriteras, blogg och spel kan vänta! Hoppas du mår bättre snart! ❤️ Tycker Hannoveranaren var jättefin, den kommer definitivt flytta in i mitt stall 😂! Frisiska sporthästen var också fin, men mustangen är jag lite tveksam till, är lite tveksam till färgen (framför allt svansen). Ha det jättebra, och skickar all kärlek jag kan telepatiskt för att du ska må bättre snart! ❤️

Lilly Underwood

Hoppas du mår bättre idag :)

Amanda Rainwood

Usch, hoppas att du slipper ångest idag! :c

Ellie

Jobbigt, har själv ångest så vet att det inte är något att leka med. Hoppas det blir bättre snart och glöm inte allt fint och bra du gör för så många <3 Stor kram, Ellie

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.