Chrome Pointer

Jösses!

   I helgen tömde jag ur hela min Frapsmapp, som aldrig har haft färre än 100 bilder i sig sedan jag skaffade den här datorn för... tre, fyra år sedan, någonting. Nu är det helt tomt! Rätt mycket åkte rätt ner i papperskorgen men det mesta hade jag sparat för att föra in på Jorvikipedia så det har också gjorts. Gjorde nästan lite ont i själen då jag hittade en massa oredigerade bilder på Esme och sina hästar med den gamla spelkameran. Så fina bilder och nu är det omöjligt att ta sådana! Jag tycker nya spelkameran är grym då man springer till fots och svintråkig då man rider. Jag ser ingen vits med att ta bilder på bara Esme och hästarna längre så då de bilderna jag har på lager är slut blir det nog inga nya alls. Blir jobbigt på Instagram då, jag kommer inte ha något mer att posta då... Kommer enbart blir grejer från uppdrag.
   Åter till början, skönt att bli av med bilderna där nu till min nya dator, men synd att så många var "dåliga". Helt enkelt för att jag inte trivs med att skapa content med nya spelkamerna. Sad but true. För min del går det att spela, men inte att skapa. Tycker det är jättesvårt nu då jag börjat med lite mer kreativt på YouTube också, blir ju aldrig som man vill ha det då man har i bakhuvudet hur fint det var förr...
 
  Hur kan det vara så omöjligt att få hästen centrerad i bild utan att vara tre kilometer bort från den idag? Bilder som den här på Esme och Darcy går ju inte att ta länrge...


Filipa

Vad tråkigt, tar själv inte så mycket bilder i spelet men jag förstår att det är ett väldigt stort problem för dig 😢 Hoppas att SSO fixar till kameran så att den går att höja och sänka, är i övrigt nöjd med kameran men just det skulle vara bra att kunna göra! Ha det bra ❤️

Kate

Jag kommer inte ihåg och har inte märkt en stor förändring på spelkameran skulle inte du kunna visa eller jämföra spelkameran på någon bild eller video?

Lilly Underwood

Verkligen trist :/ Försökte fota lite i spelet för ett par veckor sen men vinklarna gjorde det omöjligt, tog hur mycket bilder som helst men det gick helt enkelt inte. Hoppas på att det införs alternativ där man kan välja själv :)

Alva Lionrock

Jag skulle vilja ha som en liten ruta i inställningarna som man kryssar i om man vill ha den gamla kameran. Den nya kameravinkeln är så jobbig, måste ju zooma ut till max för att se hela hästen liksom. Detta är en av de rätt så få gångerna då jag faktiskt inte är så nöjd med uppdateringen. Hoppas de fixar till den lite nån gång!

Sigrid Winterdotter

Vad är det som du tycker är så jobbigt med den nya kameran?

Svar: Annat FOV och den hänger alldeles för högt - jag vill se min häst centrerad.
Esmeralda Silverforce

Sigrid Winterdotter

Asså om du vill ha lite Shitty Advice så kan jag säga att du förmodligen förstorar grejen, men jag håller med om att hästen inte blir centrerad, men det gör mig inte så mycket.

Svar: Eftersom hela mitt spelande går ut på att fota bilder och förändringarna inte funkar för det användande jag haft spelet till de senaste fyra åren så är det inte särskilt förtorat, nej.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.