Chrome Pointer

Jag vill spela!

   Jag åker hem i morgon och jag är svintaggad på att spela spel! Är så himla nyfiken på SSO's nya uppdrag från i onsdags... är jätteglad över nya kläder till spelet men jag MÅSTE få mer garderobsutrymme för att kunna använda dem. Sen har jag några videoprojekt på lut också, och jag har taggat hela veckan på att komma hem till min egen dator så jag kan börja jobba, haha.
 
   Igår beställde jag de tre sista delarna till min nya dator! Ska hämta ut dem på måndag. Nästan 13.000 kr gick notan på där, och jag har sedan innan lagt ut mer än det... Jag kommer återkomma med en lista på exakt vad jag köpt ^^ Behöver dock fortfarande hjälp med att sätta ihop den, så vi får se när kompisarna som lovat hjälpa till har tid. Kanske redan nästa helg om jag har tur? Vi får se, men innan oktober är slut bör hela datorn vara hemma hos mig! Jag har lyckats lägga vantarna på ytterligare en datorskärm också, så jag ska se hur jag ska sätta upp allting där hemma.
 
   Som tredje och sista grej kan jag hinta om ett inlägg som kommer här i morgon - jag var nämligen på ett spelföretag i veckan och morgoninlägget i morgon kommer handla om just det!
 
  Bild från Penny Girl-spelet






Filipa

Vad kul att datorn snart är klar!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.