Chrome Pointer

Jag bygger ut på YouTube!

   Jag har nu arbetat flitigt med videor på YouTube under tre års tid och det är dags att utöka mina vidder genom att bli global och börja med material på engelska!
 
 
   Min svenska YouTube-kanal kommer se ut precis som den alltid gjort med exakt samma material och innehåll som tidigare utan några som helst förändringar, men nu startar jag en till kanal som enbart kommer fokusera på material på engelska. Detta gör jag för att det ska bli lättare att sålla ut innehåll man inte vill följa - om ni bara vill se videor på svenska kommer alltså ingenting förändras för er samtidigt som de som vill se material på engelska kan välja det också.
 
  På min nya kanal kommer ni kunna se:
  • Kortare videor från SSO (samt möjligtvis även Star Stable Horses + framtida appar)
  • Speed builds från The Sims 4
  • Speed builds från Zoo Tycoon 2
  • Topp 5/Topp 10-listor i samma stuk som de jag började göra på min svenska kanal i början av sommaren.
   Det kommer komma minst en video i veckan, men jag vill inte lova mer än så just nu - för lite tid ska jag ju ha över till annat jag vill göra ^^ 
 
   Min svenska kanal heter som vanligt Esme Silverforce ~ Monokerus.se medan min engelska kanal heter MONOKERUS. Jag hoppas att ni vill följa mig på denna nya resa - som jag kickar igång här på bloggen genom att dela med mig av min allra första speed build från The Sims 4!
 
 


Alice

Hej! Vad roligt med en engelsk kanal! Självklart ska jag gå in å följa, även fast jag inte alls är bra på engelska, går i femman, men vad gör man inte för Esmes skull? Du är ju så himla duktig och jag älskar dig!😘 Jag har en fråga: Kommer du någonsin säga ditt riktiga namn eller visa ditt ansikte?
En nyfiken följare!
/Alice

Svar: Jag har i dagsläget inte planerat att berätta mer om mig själv än vad jag redan gör, nej!
Esmeralda Silverforce

Filipa

Fick ordning på internetet, tror jag 😂! Till Alice: Visst är det roligt med en engelsk kanal! Och jag vet att du inte menade något illa, och du frågade på ett trevligt sätt, men jag tycker att det är så många som tjatar på att Esme ska visa sitt ansikte! Och jag förstår inte varför? Jag menar,hur hon ser ut eller vad hon heter förändrar ju inte hennes kloka och genomtänkta tankar och idéer, eller att hon har en superfin röst som är jättehärlig att lyssna på, eller att hon är en hängiven SSO-spelare ❤️ Hon var med i ett reportage i en tidning (jag kan hälsa att du var jättefin, Esme, även om det inte spelar nån roll, jag följer din blogg och kanal lika ivrigt oavsett ❤️), men jag förstår inte varför alla vill veta vad hon heter eller hur hon ser ut, jag tycker det är klokt av henne att inte uppge för personliga uppgifter hursomhelst på nätet där alla kan se, och som hon lägger upp sin blogg och sina videor så behöver vi inte se henne, det räcker att läsa hennes kloka tankar eller att lyssna på hennes härliga röst ❤️ Mer till alla: Jättekul att du startat en engelsk kanal, vet själv att jag utvecklas mycket genom att lyssna på andra som pratar engelska, plus att jag inte vill gå miste om dina videor 😊❤️Ha det bra ❤️

Emelie

Det ät väldigt roligt att du har en engelsk kanal det blir perfekt eftersom jag älskar dina videor så blir allt bara bättre om det är på engelska.

Julia

jag kunde börja med sso när det kom för då var jag bara 2 år

Alva Lionrock

Är det här det stora projektet som du pratat om? Kul idé med en engelsk kanal oxå, ska absolut kika in på den!

Svar: Yes, det här är mitt stora projekt!
Esmeralda Silverforce

Ellie starhill

Hej esme! Du accepterar inte vänförfrågningar från random personer? (Jag är dum nog att försöka), men kan du snälla ta bort blockeringen. Tack :)
Är det bara folk du är vän med på sso som du har som vännner eller vad krävs för att bli accepterad? (P.S: inget fan eller stalker). Ursäkta besväret

Svar: Jag tar bara emot vänförfrågningar från de jag känner IRL, och jag sätter de som skickar upprepade gånger på min ignoreralista för att slippa bli spammad. Jag rensar listan då och då och den är ändå oftast helt tom.
Esmeralda Silverforce

Lilly Underwood

Vad kul! :D

Alice

Jag ville inte upphetsa dig, jag var bara nyfiken. Filipa jag tjatade inte! Jag frågade en enstaka gång och jag ville verkligen inte göra besvär! Förlåt om jag gick över dina gränser Filipa!!! Men jag tjatar inte!!!😣

Svar: Bara för att jag inte skriver med smileys betyder absolut inte att jag är sur! Jag använder dock inte smileys särskilt mycket och många missuppfattar det då som att jag är ilsk då så inte alls är fallet.
Esmeralda Silverforce

Filipa

Jag menade inte att du tjatade Alice, du uppförde dig bra och skrev på ett trevligt sätt ❤️Det är mest att så många andra tjatar, och då skrev jag mer till dem än till dig, du behöver inte ta åt dig (förlåt, lite klumpigt av mig att bara skriva "till Alice, borde skrivit "Till alla" på den delen ❤️) Ha det jättebra ❤️

Eva Bunnyland

Älskar mysiga musiken i dina speedpaints och speedbuilds :D

Svar: Tack! De flesta spåren är från ett musikbibliotek som tillåter videoskapare att välja bland tonvis av fantastiska ljudspår.
Esmeralda Silverforce

Alice

Ok, tack Filipa. Ha det bra du med, jag ska på Scouter snart!:) För jag bara undrade😊

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.