Chrome Pointer

Inte en dag försent, verkar det som!

   Det tog mig 20 minuter att starta igång min dator nu på morgonen. AAAAH vad jag längtar efter nya datorn! Jag ska skriva ihop en hel lista med ungefärligt pris osv då jag väl har allt. Jag tänkte kika lite på att byta ut tagnentbord och datormus också, men det ligger liiiite längre fram i tiden (pga de stora utgifterna). Allt jag har idag är svart, men nya datorcaset är vitt och lila så helst vill jag nu nu ha ett tagentbord och en datormus i vitt med lila backlight... vore så snyggt! Mina datorskärmar är dock svarta, men jag funderar på om man skulle kunna "slå in" dem på något sätt för att matcha resten, hehe... x)
 
   Jag har videoredigeringar och SSO-spelande på min agenda idag, men jag måste också ut och handla till mitt helt tomma kylskåp och dessutom ska jag iväg på middag långt ute i ingenstans. Aldrig en lugn stund!
 
  Esme och Remus


Filipa

Heja heja!

Elin

Åh jag har också lila, vitt och svart tema! :D Att skärmarna är svarta är oftast inget problem, brukar se snyggt ut ändå. Tips om du köper mus och tangentbord är att se till att de inte bara har backlightning utan även rgb med drivrutiner så att du kan ändra i massa coola färger. :)

Vit mus har du exempelvis Steelseries Rival (den har dock orange rgb vid loggan) som är en riktigt bra mus och ligger strax under 300 kr:
https://www.webhallen.com/se-sv/datorer_och_tillbehor/230981-steelseries_rival_100-vit

Asus har ett vitt tangentbord med RGB (backligt) ganska billigt:
https://www.webhallen.com/se-sv/datorer_och_tillbehor/246568-asus_cerberus_arctic_gaming_keyboard&atcl=search:live:2

Svar: Omg, jag visste inte att Rivalmusen fanns i vitt! Hade tänkt kolla upp det men där besparade du mig en Googling ;) Har nämligen en exakt sånt i svart just nu och ÄLSKAR DEN, dock är den rätt utsliten och det är hål i gummit på sidorna efter mina fingrar... Tack så jättemycket för länken till tangentbordet också, jag har en kompis som tjatat om ett specifikt ett åt mig ett tag så jag får be henne visa vilket hon menar också!
Esmeralda Silverforce

Elin

Btw sorry om jag bara bombar dig med länkar och så men är väldigt nyfiken och tycker det är så himla kul med datorer och grejer, haha. Du får säga till om jag ska sluta. x)

Svar: Bara dränk mig i länkar, I love it!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.