Chrome Pointer

Inte en dag försent, verkar det som!

   Det tog mig 20 minuter att starta igång min dator nu på morgonen. AAAAH vad jag längtar efter nya datorn! Jag ska skriva ihop en hel lista med ungefärligt pris osv då jag väl har allt. Jag tänkte kika lite på att byta ut tagnentbord och datormus också, men det ligger liiiite längre fram i tiden (pga de stora utgifterna). Allt jag har idag är svart, men nya datorcaset är vitt och lila så helst vill jag nu nu ha ett tagentbord och en datormus i vitt med lila backlight... vore så snyggt! Mina datorskärmar är dock svarta, men jag funderar på om man skulle kunna "slå in" dem på något sätt för att matcha resten, hehe... x)
 
   Jag har videoredigeringar och SSO-spelande på min agenda idag, men jag måste också ut och handla till mitt helt tomma kylskåp och dessutom ska jag iväg på middag långt ute i ingenstans. Aldrig en lugn stund!
 
  Esme och Remus


Filipa

Heja heja!

Elin

Åh jag har också lila, vitt och svart tema! :D Att skärmarna är svarta är oftast inget problem, brukar se snyggt ut ändå. Tips om du köper mus och tangentbord är att se till att de inte bara har backlightning utan även rgb med drivrutiner så att du kan ändra i massa coola färger. :)

Vit mus har du exempelvis Steelseries Rival (den har dock orange rgb vid loggan) som är en riktigt bra mus och ligger strax under 300 kr:
https://www.webhallen.com/se-sv/datorer_och_tillbehor/230981-steelseries_rival_100-vit

Asus har ett vitt tangentbord med RGB (backligt) ganska billigt:
https://www.webhallen.com/se-sv/datorer_och_tillbehor/246568-asus_cerberus_arctic_gaming_keyboard&atcl=search:live:2

Svar: Omg, jag visste inte att Rivalmusen fanns i vitt! Hade tänkt kolla upp det men där besparade du mig en Googling ;) Har nämligen en exakt sånt i svart just nu och ÄLSKAR DEN, dock är den rätt utsliten och det är hål i gummit på sidorna efter mina fingrar... Tack så jättemycket för länken till tangentbordet också, jag har en kompis som tjatat om ett specifikt ett åt mig ett tag så jag får be henne visa vilket hon menar också!
Esmeralda Silverforce

Elin

Btw sorry om jag bara bombar dig med länkar och så men är väldigt nyfiken och tycker det är så himla kul med datorer och grejer, haha. Du får säga till om jag ska sluta. x)

Svar: Bara dränk mig i länkar, I love it!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.