Chrome Pointer

Helgen gick inte som tänkt

   Gissa vem som lyckades gå och dra på sig en dunderförkylning? Halsont och feber alltså. Jag hade tänkt åka och rida idag och höll mig därför så stilla som bara möjligt igår för att se om det skulle passera, men vi får se nu om jag åker iväg eller bara kryper ner i sängen och är halvt döende resten av dagen.
 
   Hörs då vi hörs!
 
   Huvudstory tidigt 2017


Filipa

Åh vad trist, krya på dig! ❤️

Alice

Hoppas du blir bättre snart! Krya på dig Esme!:)

Eva Bunnyland

Åååh :( Fick en allergichock förra helgen, det var jättejobbigt, och efter det blev jag förkyld. Nu är jag helt okej, lite hostig bara... Min lillebror är också förkyld och lite febrig nu... Kan relatera till dig Esme, krya på dig!

Sigrid Winterdotter

Jag blev också SUPERSJUK! Kunde knappt sitta upp i fredags...

Amanda Rainwood

Neej, inte igen! :( Du får krya på dig!

Linnea Diamondfeather

Oj då Esme! Hoppas du blir bra snart! Jag gillar verkligen halloween uppdragen du filmar, eller jag gillar alla! Du är bäst!

Daisy Springwolf

Blev också sjuk i helgen men är frisk nu. Hoppas du blir frisk snart Esme!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.