Chrome Pointer

Helgen gick inte som tänkt

   Gissa vem som lyckades gå och dra på sig en dunderförkylning? Halsont och feber alltså. Jag hade tänkt åka och rida idag och höll mig därför så stilla som bara möjligt igår för att se om det skulle passera, men vi får se nu om jag åker iväg eller bara kryper ner i sängen och är halvt döende resten av dagen.
 
   Hörs då vi hörs!
 
   Huvudstory tidigt 2017


Filipa

Åh vad trist, krya på dig! ❤️

Alice

Hoppas du blir bättre snart! Krya på dig Esme!:)

Eva Bunnyland

Åååh :( Fick en allergichock förra helgen, det var jättejobbigt, och efter det blev jag förkyld. Nu är jag helt okej, lite hostig bara... Min lillebror är också förkyld och lite febrig nu... Kan relatera till dig Esme, krya på dig!

Sigrid Winterdotter

Jag blev också SUPERSJUK! Kunde knappt sitta upp i fredags...

Amanda Rainwood

Neej, inte igen! :( Du får krya på dig!

Linnea Diamondfeather

Oj då Esme! Hoppas du blir bra snart! Jag gillar verkligen halloween uppdragen du filmar, eller jag gillar alla! Du är bäst!

Daisy Springwolf

Blev också sjuk i helgen men är frisk nu. Hoppas du blir frisk snart Esme!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.