Chrome Pointer

Hallå där!

   Det går lite segt till här just nu, men det har varit en jobbig vecka. Jag fick ett väldigt tråkigt besked igår kväll och var väldigt nere över det, men tyvärr var det också något jag förväntat mig väldigt länge. Tur i otruren är att jag fått en chans att förbereda mig över det, så livet kommer gå vidare. Det är inget jag kan berätta något om, men det är väldigt tungt för mig och helgen kommer lagom för att jag ska kunna uppehålla mig med annat för att inte tänka så mycket på det.
 
   För att nämna något roligare har delarna till min nya dator börjat rulla in, och det är förstås jättekul. Jag tänkte beställa de sista tre delarna idag, och sen hoppas jag att jag hinner få alla delarna lagom till att de som hjälper mig bygga datorn har möjlighet till det. Inte långt kvar nu alltså! Jag kan ju inget om specifika delar, men de kompisar som hängt med mig medan jag plockat upp delarna har varit helt over the moon och försäkrar mig om att min nya dator kommer bli ett riktigt monster, så det känns lovande - är så himla taggad på att kunna spela lite tyngre spel än bara SSO! 
 
  Dinodalens portalnyckel


Filipa

Skickar en telepatisk kram med styrka till dig, kom ihåg att du är fin och perfekt exakt som du är och att du klarar vad som helst, även detta. Vad roligt att din dator snart är komplett, det kommer nog bli jättebra! ❤️ Ha det bra, och hoppas att det blir lite bättre snart ❤️

Tilde Discobell

Men om du nu köper en modern dator ( eller vad man nu ska kalla det) vad ska du göra med dom gamla spelen som du har? :)

Svar: Jag kommer inte göra mig av med något av spelen då jag fortfarande har kvar äldre datorer i hushållet. Sen om det faktiskt kommer gå att spela dem återstår att se...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.