Chrome Pointer

Hallå där!

   Det går lite segt till här just nu, men det har varit en jobbig vecka. Jag fick ett väldigt tråkigt besked igår kväll och var väldigt nere över det, men tyvärr var det också något jag förväntat mig väldigt länge. Tur i otruren är att jag fått en chans att förbereda mig över det, så livet kommer gå vidare. Det är inget jag kan berätta något om, men det är väldigt tungt för mig och helgen kommer lagom för att jag ska kunna uppehålla mig med annat för att inte tänka så mycket på det.
 
   För att nämna något roligare har delarna till min nya dator börjat rulla in, och det är förstås jättekul. Jag tänkte beställa de sista tre delarna idag, och sen hoppas jag att jag hinner få alla delarna lagom till att de som hjälper mig bygga datorn har möjlighet till det. Inte långt kvar nu alltså! Jag kan ju inget om specifika delar, men de kompisar som hängt med mig medan jag plockat upp delarna har varit helt over the moon och försäkrar mig om att min nya dator kommer bli ett riktigt monster, så det känns lovande - är så himla taggad på att kunna spela lite tyngre spel än bara SSO! 
 
  Dinodalens portalnyckel


Filipa

Skickar en telepatisk kram med styrka till dig, kom ihåg att du är fin och perfekt exakt som du är och att du klarar vad som helst, även detta. Vad roligt att din dator snart är komplett, det kommer nog bli jättebra! ❤️ Ha det bra, och hoppas att det blir lite bättre snart ❤️

Tilde Discobell

Men om du nu köper en modern dator ( eller vad man nu ska kalla det) vad ska du göra med dom gamla spelen som du har? :)

Svar: Jag kommer inte göra mig av med något av spelen då jag fortfarande har kvar äldre datorer i hushållet. Sen om det faktiskt kommer gå att spela dem återstår att se...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.