Chrome Pointer

Ett "problem" som uppstod

   Jag är ju en sån där som hamstrar bilder i SSO för att kunna dela med mig av på blogg och Instagram för att fota nya så sällan som möjligt, men jag har några saker som gjort det hela svårare på sistone.
  1. Vi fick en ny spelkamera i spelet. Jag blir inte nöjd med någon av bilderna jag tar nu och struntar därmed i att fota om det inte är uppdragsrelaterat.
  2. Det är för svårt att hitta i min garderob. Under mina snart sex år i spelet har jag samlat på mig massor av föremål och det tar helt enkelt så lång tid att gå igenom garderoben eftersom man måste undersöka vartenda plagg för att hitta det man vill ha så jag orkar aldrig bry mig om att byta kläder längre.
  3. Jag kommer hem sent på kvällarna vilket leder till att jag bara kan spela i kvällsljuset, vilket jag tycker är så fult att jag hellre struntar i att spela alls.
  4. Starthästen gjordes om, vilket innebär att typ hälften av de bilder jag hade på lager nu är "värdelösa" eftersom de inte matchar alls med vad man ser i spelet.
   Där har ni mina anledningar till att jag i princip slutat fota nya bilder i SSO (förutom den sista punkten, det är mer en "typiskt, jag som förberett mig så väl" haha) - det är helt enkelt inte värt det om det inte är kopplat till något uppdrag man vill föreviga. Tråkigt, men nåväl...
 
   Gammal kamera och gammal häst - bättre förr? Hästmässigt nej, kameramässigt kanske. Ibland åtminstone!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 23 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.