Chrome Pointer

Ett "problem" som uppstod

   Jag är ju en sån där som hamstrar bilder i SSO för att kunna dela med mig av på blogg och Instagram för att fota nya så sällan som möjligt, men jag har några saker som gjort det hela svårare på sistone.
  1. Vi fick en ny spelkamera i spelet. Jag blir inte nöjd med någon av bilderna jag tar nu och struntar därmed i att fota om det inte är uppdragsrelaterat.
  2. Det är för svårt att hitta i min garderob. Under mina snart sex år i spelet har jag samlat på mig massor av föremål och det tar helt enkelt så lång tid att gå igenom garderoben eftersom man måste undersöka vartenda plagg för att hitta det man vill ha så jag orkar aldrig bry mig om att byta kläder längre.
  3. Jag kommer hem sent på kvällarna vilket leder till att jag bara kan spela i kvällsljuset, vilket jag tycker är så fult att jag hellre struntar i att spela alls.
  4. Starthästen gjordes om, vilket innebär att typ hälften av de bilder jag hade på lager nu är "värdelösa" eftersom de inte matchar alls med vad man ser i spelet.
   Där har ni mina anledningar till att jag i princip slutat fota nya bilder i SSO (förutom den sista punkten, det är mer en "typiskt, jag som förberett mig så väl" haha) - det är helt enkelt inte värt det om det inte är kopplat till något uppdrag man vill föreviga. Tråkigt, men nåväl...
 
   Gammal kamera och gammal häst - bättre förr? Hästmässigt nej, kameramässigt kanske. Ibland åtminstone!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.