Chrome Pointer

Det närmar sig!

   Jag har ju jobbat med ett hemligt projekt under sommaren och egentligen hade jag tänkt vänta med att fortsätta med det tills jag fått hem min nya dator, men jag kan inte riktigt vänta så länge... Och om jag har lite flyt kan det faktiskt hända att jag kan avslöja mitt projekt den här veckan! Är riktigt taggad på det här och det ska bli kul att se hur det slutar!
 
   Men så länge är det måndag. Jag tänkte se till att få ut ett nytt avsnitt av SSO Ride Through under dagen eftersom det var så länge sedan sist pga semester, så håll koll på min kanal om ni är intresserade!
 
   Esme och Aramis


Alva Lionrock

Spännande!!!!

Filipa

Ska kolla så fort jag kan (ska iväg precis)! Ska bli så spännande att se vad ditt projekt är ❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.