Chrome Pointer

Det närmar sig!

   Jag har ju jobbat med ett hemligt projekt under sommaren och egentligen hade jag tänkt vänta med att fortsätta med det tills jag fått hem min nya dator, men jag kan inte riktigt vänta så länge... Och om jag har lite flyt kan det faktiskt hända att jag kan avslöja mitt projekt den här veckan! Är riktigt taggad på det här och det ska bli kul att se hur det slutar!
 
   Men så länge är det måndag. Jag tänkte se till att få ut ett nytt avsnitt av SSO Ride Through under dagen eftersom det var så länge sedan sist pga semester, så håll koll på min kanal om ni är intresserade!
 
   Esme och Aramis






Alva Lionrock

Spännande!!!!

Filipa

Ska kolla så fort jag kan (ska iväg precis)! Ska bli så spännande att se vad ditt projekt är ❤️

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.