Chrome Pointer

Den fantastiska ekorren

   BÄSTA. PRESENTEN. EVER! Herregud vilken cool grej, att få ett husdjur som kan springa bredvid oss! Jag älskar den redan och tycker det är helt undebart att den har kollisioner så att den kan sitta på bilar, bänkar, brunnar etc. Hoppas verkligen det här är startskottet för Husdjur 2.0 och att alla (levande) djur vi får i framtiden (med udantag för typ sälar och djur som faktiskt inte kan hänga med sådär, haha) kommer kunna springa med oss!
 
   Ekorren går att hämta ut genom värdekoden STARSTABLE6 som är giltig fram till 11 oktober 2017!
 
  Officiell bild från SSO
 
  För er som behöver en recap:
  • För att låta ekorren springa bredvid din häst, öppna karaktärsbladet ("C") då ekorren sitter i din sadelväska.
  • Klicka sedan på knappen med tassen och pilen bredvid ekorren
  • TADAAA


Filipa

Älskar verkligen ekorren! Visst, den springer igenom murar, och när man går över "kanter" så fastnar den, men den är ju den första i sitt slag och helt ny, det är väl klart att allt inte kan vara perfekt från början. Det är ju dessutom sånt som de brukar försöka fixa till efterhand. En fråga: jag har fått hela setet/de 8 belöningarna, när man sen byter in dem en och en får jag bara JS. Ska det va så? På nyheterna sa dem att man skulle få små belöningar, och jag antar att JS räknas som det, men jag vill helst inte missa någon belöning 😊 Om det nu är så att man bara får JS kommer jag nog inte leta efter fler hästskor, när jag var i Valedale och Firgrove så fanns det inga hästskor hur mycket mycket jag än letade, hörde att någon mer också hade haft det problemet. Gillade verkligen färgerna, älskar den blåa nyansen! Och hoppas verkligen att vi får fler sadelväskor med detaljer som sticker ut (i detta fall handtaget på korgen), det är såå snyggt! Hoppas det kommer hundar som också kan springa bredvid, skulle vara så gulligt att springa runt med en hund i Jorvik City 😍 Ha det bra ❤️

Svar: Det finns bara åtta delar och sen får man Jorvik Shillings!
Esmeralda Silverforce

Lilly Underwood

Älskar detta, precis så som man önskade sig att husdjursfunktionen skulle vara när den först kom till spelet :D

Daisy Springwolf

Ekorren är grym, men hade velat att man kunde ta bort sadelväskan när den springer bredvid hästen

Eva Bunnyland

ÄLSKARÄLSKARÄLSKAR ekorren! Så sjukt söt och fina animationer ^^ Vill dock att SSO fixar en bugg: Om någon annan har en ekorre som springer bredvid en så ser man det som att den andra spelaren har 2 st, en i sadelväskan och en på marken... Lite irriterande! Annars äääälskar jag den ^^

Piper Archyard

Åhhh har så delade åsikter ang. ekorren. Var så nöjd med de tråkiga, sadelväskebebodda husdjuren som gjorde det så enkelt att spara SC på. Nu kommer jag inte längre kunna motstå frestelsen om/när det kommer ut flera av dess slag och är bara glad att den första "2.0"-aren var en gåva.

Svar: Haha snacka om lyxproblem!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.