Chrome Pointer

Dags för Fashion Week!

   Det bara kliar i fingrarna, nu är det dags att spela SSO igen! Ska bli sjukt kul att se vad det är för nya modeuppdrag, och jag är grymt taggad på att se de nya kläderna :D
 
  Jag älskar ju Le Goon, så jag hoppas att han återvänder!


Filipa

Jajamensan, det gör han! Nu ska jag inte spoila något, men jag tyckte om uppdragen. Lite sega precis i början (enligt mig) men sen var de bra. Och jag förstår ju att SSO inte kan lägga ner supermycket tid på ett uppdrag som bara är tillgängligt 2 veckor om året, tycker ändå att uppdragen var välgjorda med tanke på det! 😊❤️ Ha det bra ❤️

Lilly Underwood

Jättenöjd med uppdragen! Välkommen tillbaka :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.