Chrome Pointer

Dags för Fashion Week!

   Det bara kliar i fingrarna, nu är det dags att spela SSO igen! Ska bli sjukt kul att se vad det är för nya modeuppdrag, och jag är grymt taggad på att se de nya kläderna :D
 
  Jag älskar ju Le Goon, så jag hoppas att han återvänder!


Filipa

Jajamensan, det gör han! Nu ska jag inte spoila något, men jag tyckte om uppdragen. Lite sega precis i början (enligt mig) men sen var de bra. Och jag förstår ju att SSO inte kan lägga ner supermycket tid på ett uppdrag som bara är tillgängligt 2 veckor om året, tycker ändå att uppdragen var välgjorda med tanke på det! 😊❤️ Ha det bra ❤️

Lilly Underwood

Jättenöjd med uppdragen! Välkommen tillbaka :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.