Chrome Pointer

Coolaste skorna på Jorvik

   För några veckor sedan kom det ett par stövlar till Bonusbutiken i Moorland (jo, LT-butiken är omdöpt, tycker fortfarande det känns lite skumt med nya namnet), men det var fel textur på fel mesh så jag hämtade inte ut dem. Efter att ha gått tillbaka vid senare skede är detta fixat, och jag tycker de här stövlarna är ett av de snyggaste paren på Jorvik!
 
  ÄLSKAR dem! Blir nog mina nya go-to stövlar!
 
   Jag är så svag för slimmade ridstövlar med snörning, men jag har faktiskt aldrig ägt ett par själv. Jag har haft tre par ridstövlar genom åren; par nummer ett hade jag tills de mystiskt försvann på ridskolan (där jag typ bodde så alla och deras faster visste att det var mina dojjor), efter ett par månader köpte jag ett par nya och tror ni inte att det gamla paret magiskt dyker upp i lådan med lånehjälmar två dagar senare?! Par nummer två användes tills jag slutade på ridskolan och då jag började rida igen på annat håll hade jag helt enkelt fått för feta vader så jag kunde inte få upp dragkedjan på skorna, helt omöjligt. I somras, efter att ha ridit runt i nästan tre år med stövlar som inte går att stänga, köpte jag därmed exakt likadana, men med normal benvidd istället för smal. Nästa par jag köper kanske får bli ett par med snörning?


Filipa

Låter bra det! Jag brukar rida med joddphurs och shortchaps men jag planerar att köpa ett par ridstövlar snart ^^

Eva Bunnyland

Är det bara jag som hatar ridskor? Tycker det känns så fel ^^ Har alltid ridit med stövlar! ;)
Jag har faktiskt bara sett de där stövlarna i butiken, jag har inte tittat så noga på de när de sitter på. Jag tyckte de såg lite konstiga ut men nu när jag ser de på dig ser de ju så sjukt fina ut! :O

Hedda Ravenclaw

Jag hittar inte de där skorna

Svar: Som sagt, i Bonusbutiken!
Esmeralda Silverforce

Alice

Dom stövlarna har jag inte sett tidigare! Jag ska gå förbi och kolla!😃 Jag brukar rida med ridbyxor, ridstrumpor, minichaps och ridskor!

Hedda Ravenclaw

Hahha hittade nu, trodde att du menade butiken XD

Amanda Rainwood

Använder aldrig grejerna som hämtas ut i Bonusbutiken av den anledningen att de knappt har några bonusar. Lite tråkigt, för det finns en del snygga plagg!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.