Chrome Pointer

Coolaste skorna på Jorvik

   För några veckor sedan kom det ett par stövlar till Bonusbutiken i Moorland (jo, LT-butiken är omdöpt, tycker fortfarande det känns lite skumt med nya namnet), men det var fel textur på fel mesh så jag hämtade inte ut dem. Efter att ha gått tillbaka vid senare skede är detta fixat, och jag tycker de här stövlarna är ett av de snyggaste paren på Jorvik!
 
  ÄLSKAR dem! Blir nog mina nya go-to stövlar!
 
   Jag är så svag för slimmade ridstövlar med snörning, men jag har faktiskt aldrig ägt ett par själv. Jag har haft tre par ridstövlar genom åren; par nummer ett hade jag tills de mystiskt försvann på ridskolan (där jag typ bodde så alla och deras faster visste att det var mina dojjor), efter ett par månader köpte jag ett par nya och tror ni inte att det gamla paret magiskt dyker upp i lådan med lånehjälmar två dagar senare?! Par nummer två användes tills jag slutade på ridskolan och då jag började rida igen på annat håll hade jag helt enkelt fått för feta vader så jag kunde inte få upp dragkedjan på skorna, helt omöjligt. I somras, efter att ha ridit runt i nästan tre år med stövlar som inte går att stänga, köpte jag därmed exakt likadana, men med normal benvidd istället för smal. Nästa par jag köper kanske får bli ett par med snörning?


Filipa

Låter bra det! Jag brukar rida med joddphurs och shortchaps men jag planerar att köpa ett par ridstövlar snart ^^

Eva Bunnyland

Är det bara jag som hatar ridskor? Tycker det känns så fel ^^ Har alltid ridit med stövlar! ;)
Jag har faktiskt bara sett de där stövlarna i butiken, jag har inte tittat så noga på de när de sitter på. Jag tyckte de såg lite konstiga ut men nu när jag ser de på dig ser de ju så sjukt fina ut! :O

Hedda Ravenclaw

Jag hittar inte de där skorna

Svar: Som sagt, i Bonusbutiken!
Esmeralda Silverforce

Alice

Dom stövlarna har jag inte sett tidigare! Jag ska gå förbi och kolla!😃 Jag brukar rida med ridbyxor, ridstrumpor, minichaps och ridskor!

Hedda Ravenclaw

Hahha hittade nu, trodde att du menade butiken XD

Amanda Rainwood

Använder aldrig grejerna som hämtas ut i Bonusbutiken av den anledningen att de knappt har några bonusar. Lite tråkigt, för det finns en del snygga plagg!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.