Chrome Pointer

Bra grej!

   En jättebra grej med min framtida dator är att jag får en ny chans att bygga en struktur bland filerna på datorn! Jag har varit väldigt noggrann med sortering, men jag har haft en period där jag varit tvungen att göra väldigt mycket på väldigt kort tid och det har helt sabbat min sortering. Rätt ska vara rätt! Och det var min stora morgonfundering.
   Eller, jag har faktiskt en fundering till. Jag funderar på om jag skulle behålla min gamla dator, den jag använder nu, och ha den som renderingsdator. Jag tänker mig att jag skulle föra över alla typ-färdiga videoprojekt till den och rendera ut alla videor på den medan jag arbetar på nytt material på min nya speldator. Det här med att rendera ut videor tar alltid MINST två timmar (det betyder alltså att det tar två timmar att spara filmen från klippningsprogrammet för att det ska gå att ladda upp den på andra ställen), och då kan jag inte använda datorn under tiden. Jag har löst det genom att spara ut filmer medan jag går och lägger mig så att datorn får tugga över natten, men jag behöver fortfarande kunna spara ut videor snabbare och effektivare. Det går ju inte att jag har fyra färdiga videor på en gång men att jag ska behöva vänta i fyra dagar för att kunna spara ut var och en. Känns som att det här blir den bästa lösningen... jag har faktiskt en extra datorskärm också. På mitt jobb kastade de ut en massa gamla datorskärmar som skulle bytas ut av olika anledningar i veckan och vi fick plocka på oss allt vi ville ha innan det skulle slängas. Jag har alltså skärm, men inga sladdar till den. Det borde dock inte vara omöjligt att ordna...
 
   Nu ska jag sätta igång med allt skoj jag ska göra idag, tjoho! Bland annat tänkte jag spela igenom uppdragen från i onsdags...
 
   Esme diskuterar med Justin


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.