Chrome Pointer

Bra grej!

   En jättebra grej med min framtida dator är att jag får en ny chans att bygga en struktur bland filerna på datorn! Jag har varit väldigt noggrann med sortering, men jag har haft en period där jag varit tvungen att göra väldigt mycket på väldigt kort tid och det har helt sabbat min sortering. Rätt ska vara rätt! Och det var min stora morgonfundering.
   Eller, jag har faktiskt en fundering till. Jag funderar på om jag skulle behålla min gamla dator, den jag använder nu, och ha den som renderingsdator. Jag tänker mig att jag skulle föra över alla typ-färdiga videoprojekt till den och rendera ut alla videor på den medan jag arbetar på nytt material på min nya speldator. Det här med att rendera ut videor tar alltid MINST två timmar (det betyder alltså att det tar två timmar att spara filmen från klippningsprogrammet för att det ska gå att ladda upp den på andra ställen), och då kan jag inte använda datorn under tiden. Jag har löst det genom att spara ut filmer medan jag går och lägger mig så att datorn får tugga över natten, men jag behöver fortfarande kunna spara ut videor snabbare och effektivare. Det går ju inte att jag har fyra färdiga videor på en gång men att jag ska behöva vänta i fyra dagar för att kunna spara ut var och en. Känns som att det här blir den bästa lösningen... jag har faktiskt en extra datorskärm också. På mitt jobb kastade de ut en massa gamla datorskärmar som skulle bytas ut av olika anledningar i veckan och vi fick plocka på oss allt vi ville ha innan det skulle slängas. Jag har alltså skärm, men inga sladdar till den. Det borde dock inte vara omöjligt att ordna...
 
   Nu ska jag sätta igång med allt skoj jag ska göra idag, tjoho! Bland annat tänkte jag spela igenom uppdragen från i onsdags...
 
   Esme diskuterar med Justin


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.