Chrome Pointer

Allt jag fick hem från Comic Con

   Comic Con Stockholm var en grym upplevelse och jag fick med mig lite coola grejer därifrån!
 
 
   Baseballjacka med Hogwartstryck: SÅ NÖJD med det här köpet! Jackan kostade ca 400kr och är min första baseballjacka någonsin. Älskar kvalitén och den är såååå snygg! Det enda jag inte gillar med den är att den har trycket "HP" på framsidan (över vänster bröst), så nu letar jag efter en sån där dekal man kan stryka på ovanpå för att dölja det. Tänkte att jag ska ha något Harry Potter-relaterat om jag nu ska ha något sånt!
   Jag köpte jackan från ett franskt företag som heter Legend Icon - klicka HÄR för att komma till deras webbsida! Tror faktiskt att jag köpte den sista på mässan, så där hade jag tur!
 
   T-shirt med Toothless: I en monter precis runt hörnet från SSO's monter hittade jag den här! HTTYD är en fruktansvärt bra film (sen är både uppföljaren samt serien också förvånansvärt bra) och jag tycker att det enkla trycket är riktigt snyggt!
 
   T-shirt med Charizard: I samma monter som jag köpte tröjan ovan hittade jag den här snygga grå tröjan med Charizard på! Drakar OCH Pokémon i ett, vad kan gå fel?! Jag har för mig att tröjorna kostade 180kr styck...
 
   T-shirt med Herman Hedning: Okej kidz, story time. Min pappa har ett helt förråd i sitt hus fyllt med serietidningar och då jag fortfarande hade kontakt med honom satt jag i timmar varje vecka på golvet i förrådet och läste serier. En av serierna som ofta dök upp var Herman Hedning, och den läste jag massor av trots att det inte är en särskilt... barnvänlig serie, heh. Under en av dagarna i Star Stables monter kom det förbi en herre som jobbade på Egmont (alla som "tillhör" ett företag på mässan måste ha en namnlapp så att vakterna vet var de hör hemma så de inte blir utkastade efter stängning) oxh han var intresserad av att köpa Star Stables tidning tills att vi påpekade att eftersom han jobbar på Egmont kunde han med stor säkerhet plocka på sig en i sin egen monter. Då blev han väldigt glad och frågade om vi ville ha t-shirts och vem sjutton säger nej till gratis prylar? Han försvann iväg en stund och kom tillbaka med en t-shirt med Herman-tryck till var och en av oss som hängde där och sen snackade vi lite. Medan vi pratade blev jag lite fundersam, tittade en extra gång på min nya Herman-tröja, tittade upp på hans namnlapp igen - och begrep att vi snackade ju med Jonas Darnell, som skriver och ritar hela serien. Enter fan girl moment och det var riktigt kul att få prata lite kort om serien med honom. (Några minuter efter att han gått nämnde jag för GM Ylva "jösses, jag fattade ju inte att han hade Herman-tröjor för att det var HANS serie" på vilket hon tjuter "VAR DET HAN?!" och kutar efter honom för att få en autograf. Hon hinner precis komma tillbaka igen, helt överlycklig, innan GM Siri också kutar iväg för att få en egen autograf. Med en häst ritad av Jonas Darnell som svor att han aldrig förr ritat en häst i sitt liv. Så kan det gå!)
 
   Halsband med Pokéboll: Jag köpte det här i samma monter som draktröjorna. Tror det kostade typ 80 kr, men kedjan jag fick med berlocken var jättedålig och jag fick "låna" en kedja från ett av mina favorithalsband för att kunna använda det.
 
   Rosa/vitt gummiarmband med ESME skrivet på: Tilde och Daniela Beeside dök upp med fina armband till alla Game Masters + mig, och det var en så himla fin grej! De hade "vävt" in berlocker med bokstäver i mitt armband, så det står "Esme" på det. Hur gulligt som helst och de gav mig ett fint kort också! Har använt armbandet varje dag sedan dess (med undantag på kvällstid då jag var kattvakt - kattungen jag bodde med tyckte att det var liiite för roligt...)
 
   Fick också med mig två grejer som inte hamnade på bild - ett svettband från Razor (GM Siri är duktig på att bara snirkla sig in bland folk så de som jobbade i Razors monter kom traskandes med grejer som de bytte mot varsin goodie bag från SSO, haha) samt ett fint litet hästsmycke som jag inte riktigt vet vart det kom från. Gulligt iaf!


Filipa

Vilka fina grejer, du kom inte tomhänt tillbaka iaf haha 😝😂❤️

Alva Lionrock

Åh. Gud. Måste. Ha. Hogwarts. Tröjan!! Så snygg!! Och Toothless tröjan, så enkel men så cool ändå^_^ Lätt två plagg som skulle användas ofta om de tillhörde mig haha... ;)

Tilde Beeside

Kul att du gillade armbandet <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.