Chrome Pointer

Wow, vilka hästar!

   Pintoaraberna är gaaaalet snygga! Jag SKA ha den bruna med ljus man, den är ju en riktig dröm! Jag har bara inte kommit på vad jag vill att den ska heta än. Dessutom kommer jag inte kunna spela i helgen så jag ska finurla lite och se vad som känns bäst. Känns som en hingst/vallack though...
 
   Och de nya animationerna på araberna!! Jag skyndade mig in och körde runt lite på min svarta arab Darko för att testa. Den korta galoppen är OTROLIGT mycket bättre, vilket glädje! Jag tycker bara att huvudet hamnade rätt högt upp i gångarten och det drog tyvärr ner lite på det för mig. Traven är också galet fin och där ser den avslappnad och jättehärlig ut. Fin skritt också! Vad glad jag blev över att de gick tillbaka och fixade det där, det blev en helt annan häst och nu vill jag faktiskt köpa ännu fler, hehe... Det som är kul med Pintoaraber är också att det kan komma så många fler färger av samma häst än om det bara fanns "vanliga" araber med hela färger. Samma sak hände med Sportfriesern. Blir nästan lite taggad på fler korsningar nu - kan ni tänka er en skäckfärgad Hannovernare? My god vad snyggt det skulle vara!
 
   Jag vill påminna om en grej också. Ingen vinner något på att säga att SSO-teamet är lata eller att uppdateringarna suger bara för att det inte blev vad man ville. Varje höst, VARJE HÖST DE SENASTE 6 ÅREN, har teamet släppt några lite mindre uppdateringar för att sedan komma med monsteruppdateringar som nya områden, någon sjukt efterlängtad hästras och ibland också nya funktioner. Tänk på det och påminn gärna era vänner om det - det är så onödigt då folk sprider dålig stämning medan teamet faktiskt jobbar på de absolut coolaste grejerna på hela året.
 
   Jag måste packa så jag lämnar er med dagens avsnitt av SSO Game News (för jag tycker de här videorna är sjukt roliga!)
 
 


Lilly Underwood

Det första jag tänkte när jag läste att det kommit Pintoaraber var "OMG" och det andra var "Grattis Esme" xD Mindes att du sa i en topp-någonting-video att du ville ha dem. SJUKT SÖTA.

Svar: Precis, jag har taggat sönder efter en sån här häst!
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

Kan inte förstå att folk håller på och gnäller, tyckte att uppdateringen var helt fantastisk med tanke på den dåliga kritik den uppdaterade araben fick då den kom ut. Jag köpte svartskäcken och döpte den till Flashfire aka. "Kiawe", vilket du säkert känner igen från Pokémon Sun & Moon! :') Kiawe kommer definitivt få minst en eller två till arab-polare, är helt såld!

Svar: Grymt namn!
Esmeralda Silverforce

Filipa

Älskar dem! Särskilt brunskäcken (den lite ”gyllene” med svart man och lite vita tecken), sååå söt! Den kommer helt klart flytta hem till mig, har bara inte kommit på något namn än xD (kanske Pop-princess aka Pocahontas?) Personligen var jag inte så förtjust i den bruna med ”gul” man, tycker det blev en lite konstig kombination med den rödaktiga färgen på kroppen och den gula manen, men i övrigt var den söt och jag förstår absolut dem som älskar den. Svartskäcken var också fin, men inget jag kommer köpa. Och alltså, de nya gångarterna: ÄLSKAR dem. Visst, den rör sig inte i nästan-form som hannoveranarna, men miljarders miljoner gånger bättre än de förra, och riktigt trevliga. Den korta galoppen ser konstigast ut, liksom lite ”stötig”, men betydligt bättre än de förra. Tycker att alla gångarter utöver den korta galoppen är väldigt fina nu. Jag blev även överlycklig iochmed att de gjorde om dem pågrund av detta: innan har jag tänkt att jag bara ska köpa en i den nya arabmodellen eftersom jag inte var så förtjust i hur de rörde sig (jag gillade dem när de stod stilla, men det här spelet går ju typ ut på att man ska rida runt, så det blir som lite svårt, ehe). Men nu kommer jag absolut köpa flera, både Pintoaraber och Araber om det kommer fler färger som tilltalar mig😊 Tycker detta var en riktigt bra uppdatering, så nöjd! Ha det bra❤️

Daisy Springwolf

Tänkte också köpa den bruna med ljus man.
Ska nog döpa den till "Firedimond"

Eva Bunnyland

Ja, är så trött på alla som är typ "Varför kan inte SSO ge oss det som vi verkligen VILL ha?"
Man är liksom: Det kommer! De kan inte göra allt på en och samma gång! Ekorren t ex? Alla har ju velat ha sådan jättelänge och det fick vi! Och nya hästraser det får vi också ;)
Köpte brunskäcken (den med mörk man) och döpte den till Autumndawn "Autumn" :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.