Chrome Pointer

Visste ni att...?

   ...det går att komma in i Stenhuggarens Valv även efter att man gjort klart den senaste huvudstoryn? Jag var där inne en sväng och kikade runt då jag skulle ta en bakgrundsbild till en Tumblr jag nyss startat. Jag hoppas vi får en riktig anledning att återvända dit igen, för det är en så sjukt cool plats!
 
 
 


Alice

Jag längtar!

Filipa

Nej, det visste jag faktiskt inte! Älskar också platsen, så sjukt cool! Blev först stressad iochmed att det var en labyrint, trodde att jag skulle komma vilse och bara fast där för alltid, men när jag upptäckte att alla gångar mynnade tillbaka till “stora rummet” och var byggda i ett symmetriskt system slappnade jag av och kunde uppskatta uppdragen mer (ja, jag blir stressad av labyrinter som man inte ser uppifrån utan befinner sig i, men jag är väldigt tacksam över hur SSO hade konstruerat labyrinten, tack SSO för att ni tog det lite lugnt med mina nerver 😂❤️). Sjukt välgjorda och coola uppdrag, längtar tills vi får nästa del! Ha det bra❤️

Alyssa Shyfall

Stenhuggarens valv är ett coolt ställe men det jag tänkte på var att Jon Jarls "emblem" eller vad man ska säga, som man byggde ihop som "prov" är månens täcken också. För mig känns det lite konstigt då det inte känns logiskt i mit huvud att han skulle ha varit en ödesrytare på sin tid.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.