Chrome Pointer

Visste ni att...?

   ...det går att komma in i Stenhuggarens Valv även efter att man gjort klart den senaste huvudstoryn? Jag var där inne en sväng och kikade runt då jag skulle ta en bakgrundsbild till en Tumblr jag nyss startat. Jag hoppas vi får en riktig anledning att återvända dit igen, för det är en så sjukt cool plats!
 
 
 


Alice

Jag längtar!

Filipa

Nej, det visste jag faktiskt inte! Älskar också platsen, så sjukt cool! Blev först stressad iochmed att det var en labyrint, trodde att jag skulle komma vilse och bara fast där för alltid, men när jag upptäckte att alla gångar mynnade tillbaka till “stora rummet” och var byggda i ett symmetriskt system slappnade jag av och kunde uppskatta uppdragen mer (ja, jag blir stressad av labyrinter som man inte ser uppifrån utan befinner sig i, men jag är väldigt tacksam över hur SSO hade konstruerat labyrinten, tack SSO för att ni tog det lite lugnt med mina nerver 😂❤️). Sjukt välgjorda och coola uppdrag, längtar tills vi får nästa del! Ha det bra❤️

Alyssa Shyfall

Stenhuggarens valv är ett coolt ställe men det jag tänkte på var att Jon Jarls "emblem" eller vad man ska säga, som man byggde ihop som "prov" är månens täcken också. För mig känns det lite konstigt då det inte känns logiskt i mit huvud att han skulle ha varit en ödesrytare på sin tid.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.