Chrome Pointer

Viridi

   Jag har nyligen laddat ner ett "spel" som heter Viridi, helt gratis från Steam. Det går egentligen ut på att man ska "fostra" en blomma i realtid - så någon gång per dag får man kika in och rensa ogräs och vattna blomman.
   Jag vet inte riktigt vad man ska förvänta sig än mer än att det är lite mysigt, men det är kul att testa olika grejer! Det ser fint ut iaf så jag taggar till att min blomma växt klart!
 
   Blomman jag valde
 
   Min blomkruka, inklusive snigel! Snigeln går att vattna den med, så blir den blöt. *Surprise surprise*


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.