Chrome Pointer

Videoserier framöver

   Just nu står jag lite mittemellan olika videor på min YouTube (eller ja, på båda kanalerna). Dels ska jag byta redigeringsprogram så det finns ingen vits att starta nya stora projekt som nya topplistor förrän jag har nya datorn, dels måste jag komma fram till vilket spel som ska ta plats nu då jag avslutar HP & Fenixordern. Jag tänker att det ska bli Stallets Hemlighet, jag har planerat för det i EVIGHETER, jag måste bara spela in det på min laptop som jag inte använt på fem år. Jag har kollat så att laptopen lever, det är en annan sak om dess fläktar överlever det här... borde dra den en vända genom mina datornördar till polare som kan sånt här bättre än mig.
   Här har ni de spel jag just nu har kvar att spela på min kanal! Ingen ordning på dem, utan det är bara spel som jag har tillgång till och som jag vill lattja runt med.
 • Stallets Hemliget
 • Harry Potter & Halvblodsprinsen
 • Abzû
 • Submerged
 • Sherlock Holmes: The Devil's Daughter
 • Springdale: Hovar längs kusten
 • Springdale: Över stock och sten
 • Springdale: Ut över ängarna
 • Springdale: Höga berg, djupa dalar
 • Horsez Ranch Rescue
 • Unravel
 • Lantern
   Jag har ytterligare några wild cards jag funderar på att köra på, men jag måste kika lite mer på om det är något jag verkligen vill spela...
   Sen om det är så att min laptop tänker sig fungera finns det lite andra coola spel som jag vill rulla igenom - som typ alla gamla Rosemond Valley-spel (systerspelen till Arvet från Rosemond Hill som är ett av historiens bästa hästspel), båda versionerna av klassikerna Full Fart i Stallet och även några gamla Barbiespel med hästar.
 
   Det här Barbiespelet, som är producerat av Pixel Tales (den lilla spelstudion som producerade SSO tills företaget blev uppköpt av Star Stable Entertainment) är ju ett solklart spel som måste spelas - det finns allt grejer man känner igen som SSO-spelare här!
 
   Btw, vet någon som är lite mer tekniskt lagd än mig om man kan föra över ett redan helt installerat program till en annan dator utan installationsfilen? Jag har använt mig av HyperCam 2 på min nuvarande dator för att spela in videor från Photoshop och jag älskar programmet, men nu då jag börjat söka efter det igen för att ha det på min nya dator hittar jag inga nedladdningar som verkar säkra så jag vågar inte ta risken...


Sigrid Bunnyroad

Osäker, men tror att du måste ominstallera spelet på den nya datorn. Men somsagt, vet inte exakt så mitt tips e nog att du ska gå till någon dataexpert:)

Inees Riverhope

Jag skulle jättegärna vilja se Harry Potter och Halvblodsprinsen, älskar när du spelar HP-spel <3

Lilly Underwood

ÅÅH! Det här Barbiespelet brukade jag spela i 2011! Hade ingen aning om att det var Pixel Tales som gjort det. Väldigt härligt spel måste jag säga. Hoppas gamla burken går igång så du lyckas filma!

Mathilda Andersson

Hej jag undrar hur gammal du är och mera typ vad du gillar för häst ras vad du gillar för mat har du barn och sånt och du får protistera om du vill men ha en bra dag 😍😍😍😍😍😀😀😀😀😀😘😘😘😘😘 hej då vi hörs

Ida

Längtar tills du spelar stallets hemlighet😄😄

Isabelle

Stallets hemlighet!!!!

Johanna Snowhunter

Du borde spela Nikki, jag spelade aldrig klart det som ung och vill gärna veta vad som händer! :)

Cecilia Gladefield

Oj! Hade ingen aning om att de gjort ett Barbie spel xD
Låter spännande med alla projekt du har igång. Ser fram emot Stallets hemlighet var år sedan jag sist själv spelade det :D

Amanda Rainwood

Ååh, Barbiespelet! Och Stallets Hemlighet!

Diana Mastertalon

Du kan föra över programmen på ett USB. Kortar ner nedladdningstiden på den nya datorn :)

Siri Birchsong

Ååh Stallets hemlighet, spelade det sjukt mycket när jag var liten, typ 2005-07! Underbart spel.

Deborah Turtlehand

Stallets hemlighet, spelade det för sjukt många år sen men sen fick spelet något fel så jag inte kunde spela till slutet...

April

Omg, Horsez ranch rescue, jag kommer ihåg det, älskade det verkligen *-*

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.