Chrome Pointer

Väldigt splittrad

   Jag har så svårt att bestämma mig om vad jag tycker om de nya Pokémonspelen UltraSun och UltraMoon, men det lutar faktiskt åt det negativa hållet. Det känns som en sån lathundslösning att göra två nya versioner av de senaste spelen i serien, och av det jag sett i trailers känner jag inte att det kommer vara annorlunda nog för att vara värt pengarna. Om det hade varit en enda version, som det omryktade Pokémon Stars, då hade jag velat testa utan att tveka, men två spel som är så pass lika föregångarna, bara ett år senare? Det man kan hoppas på är att "problem" som otroligt långa och onödiga cutscenes från originalen har kortats ner så man slipper sitta och panika över att man måste spara spelet i en kvart...
 
    Efter Generation V var jag så besviken på Pokémonserien att jag tog en paus på ett par år, men jag hoppas att det inte blir samma grej nu. Jag gillade ju inte varken B/W eller B2/W2, och nu känns det som att det blir exakt samma grej. Eller visst, Sun och Moon var GRYMT bra spel, men det fanns så pass mycket jag störde mig på i dem att de var kul att spela igenom en gång men jag har ingen lust att göra det igen. Skillnad är det mot alla fyra spelen i Gen VI som jag lätt kan spela om igen hur många gånger som helst...
 
   Här är åtminstone den senaste trailern för de kommande spelen. Ni Pokémonnördar här, vad har ni fått för uppfattning av Ultraserien?


Sara

Jag kommer nog inte att spela Ultra-spelen. Tycker som du, Sun & Moon var mycket bättre än de senaste spelen, men inte så bra så att jag kommer att spela om dem. Så jag kommer nog inte spela Ultra-spelen.

Amanda Rainwood

Jag är väldigt positivt inställd till Ultra-versionen, tror det kan bli hur grymt som helst! Gillade verkligen Pokémon Sun och ser fram emot mer. Visst, det finns saker i Sun&Moon som jag inte är ett jättestort fan av (trialsen och Ultra Beasts) men jag tycker ändå att det var ett grymt spel. Är inte heller ett fan av att Z-moves helt ersatte Mega Evolution.. man kunde liksom inte få tag på Mega Stones förrän post-game, och även då bara ett fåtal för ett skyhögt antal BP och genom koder månader senare. Det märks verkligen att de vill att vi ska använda Z-moves istället. Tråkigt, tycker jag! :/ Förhoppningsvis lyfter de fram Mega Evolution igen i nästa generation eller i en Sinnoh-remake.. har dock svårt att tro det..

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.