Chrome Pointer

Vad blir det nu då?

   Huvuduppdrag eller inte? Förra veckan sade flera på kommentarer på mina sociala medier att hästarna i Väktarnas Dal hade börjat lysa, men då jag själv gick dit för att inspektera såg jag inget sånt alls. Däremot finns det där en platta som jag inte känner igen... något fuffens är banne mig på g! Frågan är bara om det är idag eller någon annan gång framöver.
 
   Esme och Dragonite kollar läget


Alice

Tänk om man ska åka till pandoria igen genom hästarna i väktarnas dal på nåt sätt! Coolt!💗

Alva Lionrock

Hoppas idag, hoppas idag!!!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.